Ъпсурт в джойн промоция с Mary Jane


Ъпсурт в джойн промоция с Mary Jane

5982

Ъпсурт представиха новия си свеж микс „Мрън-мрън” на промоция в столичния клуб Sugar снощи.

Сцената на заведението беше специално аранжирана в стилистиката на клипа. Зелена трева, червени и диско гъби, жълти цветя, каравана и парти животни забавляваха присъстващите.

Преди премиерата Ъпсурт се развихриха в мини концерт, включващ хитовете „Колега”, „Пунта”, както и новата песен „Мрън-мрън”. Заедно с тях на полянката се появи чаровната Лора Караджова, която също беше преобразена като във видеото.

Ъпсурт и водка "Mary Jane" стартират джойн промоция, инспирирана от новия сингъл на рапърите. Парти напитката вдъхнови своенравните момчета на родния хип-хоп. Сингълът бележи голямото завръщане на скандалната банда, готова да превземе за кой ли път музикалните чартове. Здравият клубен звук и якият автосъраунд на парчето го правят идеално за морето.

Верни на стила си, Ъпсурт заснеха провокативни кадри към песента, посветени на парти животните. "Момичетата от клипа открихме в гората, близо до нашата каравана. През сълзи те ни споделиха, че са безвъзвратно загубени за българската денс сцена. Посветихме песента на всички тъжни парти животни и ги развеселихме с нашия вълшебен микс "Mary Jane" + Ъпсурт. Парти животните са всички, които знаят как да се забавляват по време на криза с "Mary Jane". Провокативната водка смело разбива клишета и вярва в силата на музиката ни", разказа Хазарта.

Идеята за клипа е на режисьора Валери Милев.

„Това е тъжната история на едни резигнирани момчета, отделили се от света на своята малка караванка. Клипът е вдъхновен от яркия свят на "Mary Jane", в който фантазията може да се вихри до безкрай”, споделя Милев. По покана на Ъпсурт Лора Караджова и адреналинката Яна посещават техния безгрижен свят, придружени от двама горди наследници на индийски махараджи.
 
"Провокативния дух на водката ме вдъхнови да създам клип, какъвто не се е правил никога преди", похвали се култовият режисьор. "Скандалната водка и Ъпсурт споделят общи фенове и ценности. Те говорят с езика на младите и свободни хора. Песента носи духа на"Mary Jane и те кара да се чувстваш наистина различен", разказва Милев. Той издаде, че по време на снимките екипът е бил приятно замаян от най-новия летен коктей – "Mary Jane" в микс с новата енергийна напитка Upsurt, дело на родните хип-хопъри.

Новият сингъл на Ъпсурт е по музика на Бат Венци и маестро Живко Петров. Той част от кампанията в подкрепа на "парти животните" в България, вдъхновена от популярната родна водка и едноименната енергийна напитка.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички