Остава превзеха Мексико


Остава превзеха Мексико

5697

Група Остава показа своето ново видео - към парчето "Мексико", първо пред приятели, журналисти и колеги в столичното "Radio Café".

Продукцията включва кадри от новия български филм "Лов на дребни хищници", чиято премиера у нас предстои през октомври. Режисьорът на филма Цветодар Марков е автор и на клипа. Той обаче не успя да присъства лично на дебютната прожекция понеже е в Кан, където неговият пълнометражен кинодебют ще се прожектира пред световната професионална гилдия.

Гости на партито бяха част от актьорите във филма, включително Людмила Сланева, Яна Китова, Емил Емилов, както и първият асистент на продукцията Ани Вичева. Тя сподели пред феновете на бандата, че филмът, за който техните любимци създадоха саундтрака, е сниман доста екстремно – само за 22 дни. И че се надява публиката да го възприеме със същата страст с каквато и музиката на Остава. Клипът вече е в музикалния ефир. В клуба го видяха и аплодираха още момчетата от Skre4, Сепуко 6, Ивайло Крайчовски (екс-ФСБ, БГ Старс Бенд) и още много други.

Както "MySound.bg" огласи, "Мексико" е четвърти сингъл от последния албум на алтърнатив агентите ("Rock N Roll Song Designers", на музикалния пазар у нас от "Вирджиния Рекърдс") след суперяките "Sex In The Morning", "Baby" и "Rock N Roll Song Designer".

Междувременно Свилен Ноев и Ко. работят по нов албум. Феновете им са забелязали, че напоследък често забиват съвсем нови парчета на живо – всички те са част от творческата акция, в която момчетата се намират в момента.

Остава са:
Свилен Ноев – вокали, акустична китара
Георги Георгиев – китара, вокали
Боян Петков – бас
Даниел Петров – ударни
Александър Марбург – ритъм китара


Още на:

www.ostava.com

www.virginiarecords.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички