Bastardolomey преди Голямата четворка на Sofia Rocks


Bastardolomey преди Голямата четворка на Sofia Rocks

6664

Две суперздрави български банди влизат официално в афиша на първото издание на "Sofia Rocks 2010 Powered Sonisphere Festival".

Това са Bastardolomey и Скреч (Skre4).

Нуфри и компания ще забият преди Голямата четворка на първия фестивален ден, а Скреч ще подгреят феновете във втория ден. И двете банди ще направят сетове от по 30-40 минути с най-яките си парчета.

“Понякога мечтите се сбъдват. Зверски надъхани сме, че ще свирим на този исторически лайв и ще забием като за последно!”, признава Нуфри.

“За нас ще бъде невероятно преживяване да свирим преди банди като Алис Ин Чейнс (Alice In Chains) и Стоун Сауър (Stone Sour). Доскоро само си мечтаехме да ги гледаме лайв, а да свирим на една сцена с тях е повече, отколкото можем да искаме! Надяваме се родните фенове да ни подкрепят, ние ще дадем всичко от себе”, обещава Методи, фронтмен на Скреч.

Bastardolomey са създадени от Димитър Василев – Нуфри през 2007. Всички в групата са замесени с някои от най-важните ъндърграунд музикални проекти в България като Пиромания, Паникън Уайаскър (Panican Whyasker), Ебанизъм, а Bastardolomey е проект, в който момчетата се отдават на агресивно метъл звучене.

В края на 2007 те записват първия си сингъл "Cheap Thrill". През 2008 към парчето се снима и видео. Дебютният лайв на Bastardolomey е в София на 15 ноември 2008. Бандата е поканена да забие на първия концерт на Ню Модел Арми (New Model Army) в България. През декември 2009 групата влиза в студио "NoMore Productions" за записите на първия си албум "Plastic Pig Society". Дебютът се появи през април 2010.

На 22 юни, на първия ден от "Sofia Rocks Powered By Sonisphere", точно преди Голямата четворка, Bastardolomey ще подгреят българската метъл армия с парчета от новия албум, включително "Cheap Thrill"и едноименното "Plastic Pig Society", както и с няколко кавъра, сред които "Snap Your Finger Snap Your Neck" на Пронг и "Devil Man" на Уайт Зомби.
 
Bastardolomey са:

Димитър Василев – Нуфри – вокали/ китара (Panican Whyasker, ex- Pyromania, Plastic Hi-Fi, R.O.B.T.F)
Кирил ПетрупевБъсти – китара (Ebanizm)
Венелин ГеоргиевВили – бас (Ebanizm, Mortal Remains)
Милен Иванчев – барабани (ex- Pyromania)

www.myspace.com/bastardolomey

Скреч са заедно под това име от 1998. Бандата е създадена в Плевен, а предисторията й преминава под наименованието Road Crew, които се появяват още през 1994. Среч са единствената българска банда, избрана да участва във фестивала "Rock The Balkans". Групата има зад гърба си два издадени албума – „Спе4” (2002) и съвсем новия - "Made in Chinа" (2010). Новият проект е двоен и включва 19 парчета, пилотният сингъл от него се казва "Шопска салата Made in China".

Скреч ще се качат на сцената на 23 юни, втория ден на "Sofia Rocks Powered By Sonisphere", точно преди Стоун Сауър. За българските феновете те ще забият още нови парчета като "Кой съм аз", "По-добре сега", "Естествен подбор", както и хита си от първия албум - "7 без 10".

Скреч са:

Методи Кръстев
Камен Александров
Румен Минев
Ивайло Петров
Александър Наков

http://www.myspace.com/skr4

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички