Стоян Петров пее Линкин Парк


Стоян Петров пее Линкин Парк

10397

Стоян Петров ще представи кадрите към новата си песен - "Леден" ("Frozen") в градината на столичния клуб "Ялта".

Клипът на Маги Халваджиян ще бъде излъчен премиерно от 20.00 часа довечера.

Изпълнението има и версия на български по текст на Гергана Турийска. "Той е по-добър от оригиналния", хваля я Стоян.

"Чух парчето за пръв път в офиса на "Виталити Мюзик". То бе написано за Линкин Парк (Linkin Park), но отпаднало от албума им поради сходство с друга тяхна песен", казва Петров за "Frozen", преаранжирана от Светослав Къслев.

Баладата бе снимана в пустинна местност край Сливница близо до София. Това е първият музикален клип, за чиито снимки е използвана кинаджийската суперкамера „Фантом”, щракаща по 1000 кадъра в секунда.

ТВ гуруто пък, чиято е и идеята за кадрите, режисира лично музикален проект на роден изпълнител от доста време насам. Красива визия, динамика и страст се преплитат с изпълнението на Стоян. Кулминацията е взрив на автомобил, заснет в каданс.

Вокалистът е с изцяло променена визия, благодарение на стилистката си Ива Филипова. Той се вихри с кубинки, шотландска пола, а вратът и ръцете му са татуирани специално за случая в стил пънк.

"Frozen" е своеобразно идейно продължение на парчето „Да продължим” (по музика на Владимир Дойчиновски, автор и за покойния Тоше Проески), реализирано преди няколко месеца. Оттук нататък певецът се зарича да работи в по-твърд стил като този на "ледената" балада.

Междувременно той подготвя и албум с изпълнения на руски.

"Немирен вятър" е дуетът на Петров с актрисата Наталия Дроздова, а "Бог с тобой" е по текст на Николай Борисов. По негови стихове пеят и Любе.

"Имам и още няколко идеи за мелодии. За мен е огромен гъдел за запиша диск за публиката именнно на тази страна", не крие родният вокалист.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички