D2 и Суисайдъл Тендънсис се снимаха в Чехия


D2 и Суисайдъл Тендънсис се снимаха в Чехия

5820

D2 и Суисайдъл Тендънсис (Suicidal Tendencies) се срещнаха в Чехия и се щракнаха за спомен.

Родната банда се представи успешно на летните фестивали там. Тя се изяви в клуб в Прага и на основните сцени на екстремния "Basinfest", както и на "Rock For People", където българите си стиснаха ръцете със Суисайдъл Тендънсис след края на шоуто.

Събитието се провежда на 100 километра от Прага, първото му издание е през 1999 година и със своите 8 сцени и десетки хиляди посетители е най-голямото събитие на открито в Чехия. Тази година хедлайнър бе феноменалното британско трио Мюз (Muse), а освен със Суисайдъл Тендънсис, нашите момчета споделиха обща сцена с Трики (Tricky), Продиджи (The Prodigy), Дъ Събуейс (The Subways), Морчийба (Morcheeba) и други.

По време на турнето си D2 представиха чисто нови песни, които ще влязат в следващия им албум. Както "MySound.bg" извести, от няколко месеца бандата се е усамотила в бивша правителствена резиденция сред вдъхновяващата природа на Осоговската планина и активно композира и записва нова музика. Така логично новите песни бяха тествани уместно – на фестивал за екстремен саунд и на типично лятно събитие, посетено от фенове на всякакъв стил музика.  Бандата се връща в България днес.
 Малко преди чешкия си десант, музикантите приключиха турнето "U Ch00se" у нас. То бе в рамките на информационната кампания за профилактика на сексуално предавани инфекции.

На тази кауза D2 посветиха парче, което носи името на кампанията и ще бъде част от предстоящия албум на групата.  Видеоклипът на песента е работа на "Студио Бленд" и режисьора Тодор Мацанов.

Песента е по музика и аранжимент на D2, и текст, съвместно дело на формацията и Гаро.
                                                               

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички