Виж новото видео на Айрън Мейдън


Виж новото видео на Айрън Мейдън

5573

Айрън Мейдън (Iron Maiden) обявиха премиерата на режисьорската версия на видеото към заглавното парче от новия им албум - "The Final Frontier" на
www.ironmaiden.com!

Проектът ще излезе официално на 16 август.

Кадрите са към отварящата композиция в новия материал, чието пълно име е "Satellite 15… The Final Frontier". Клипът, който може да се гледа сега на www.ironmaiden.com, е продуциран от компанията, носител на много награди - "Darkside Animation Films". Творческият тим се състои от аниматори, създали ефектите за много филми, включително "Изгубени в космоса", "Гладиатор" и "Блек Хоук Даун". Сцанарият е написан от режисьора на "BBC" радио версията на "Пътеводител на галактическия стопаджия", а лайв екшънът е координиран и режисиран от "Nick Scott Studios".

След неуморна работа, екипът на "Darkside" е разработил съвършено нова технология, с която да даде живот на талисмана на бандата - Eди, в неговото ново извънземно превъплъщение. Общо 141 кадъра са комбинирани в лайв екшън с CGI, както и 3D анимация, а резултатът е пълни пет минути зрелище, или над седем хиляди кадъра, всеки от които е рендван по около час и половина!

Интересно е още, че част от материала е сниман в "Rendlesham Forest", Южна Англия -  местност, за която няколко пъти е имало сигнали за неидентифицирани светлини и кацане на непознати обекти...

Албумът "The Final Frontier", който включва 10 трака (пълният лист по-долу), в това число "El Dorado" (което парче бе представено за безплатен даунлоуд през юни за радост на милионите фенове), е цели 76 минути суперздрав метъл!

Дискът ще излезе на 16 август и в България - на музикалния пазар чрез "Анимато Мюзик"/ "EMI". Поръчайте сега на специална цена тук: www.animatomusic.com, за да сте сред първите, които ще получат албума в деня на неговата премиера.

Продукцията ще има уникална лимитирана версия- "Limited Edition Collectors "Mission Edition" с достъп до бонус съдържание, включително режисьорската версия на новото видео, интервю, уолпейпъри, снимки и ексклузивната игра "Mission II: Rescue & Revenge".

Пълният траклист на албума (76:35 минути):

"The Final Frontier"

1. Satellite 15.....The Final Frontier   8:40
2. El Dorado   6:49
3. Mother Of Mercy   5:20
4. Coming Home   5:52
5. The Alchemist   4:29
6. Isle Of Avalon   9:06
7. Starblind   7:48
8. The Talisman    9:03
9. The Man Who Would Be King  8:28
10. When The Wild Wind Blows    10:59

Още - на:

www.facebook.com/animatomusic

www.twitter.com/animatomusic

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички