Камелия рокясва с Конкурент?


Камелия рокясва с Конкурент?

7410

Темата „Търся си гадже!” на "ТВ-7" е доста възбуждаща както с необичайното си звучене, така и с атрактивните участници с опит и куп съвети в запас.

Фронтменът и мениджър на КонкурентЕмил Анчев, и съпругата му Ани (на снимката вляво), с която имат 15 години разлика (в негова полза), а скоро ще празнуват и 10 години от началото на брака си, са гости са гости в предаването „Споделено с Камелия” по "ТВ-7" на 16 юли.

Двамата ще предадат ценния си опит, като откровено ще съветват двама отворени към света млади хора, които чрез телевизионния екран търсят любовта в живота си.

Родните рокаджии имат намерение да издадат и новия си албум с оргинална авторска продукция през есента за каталога на „Пайнер”! Не случайно присъствието на Камелия толкова им отива, може би защото вбъдеще атрактивната поп-фолк изпълнителка ще се включи в нов съвместен... рок проект, доверяват от екипа на предаването.

Старта на „Споделено с Камелия” съвпадна с излизането и на най-новия й албум и видео – „Еротика”. Камелия осъществи една от най-вълнуващите еротични фотосесии, заснета на остров Тасос в Гърция. Там певицата е в команията на две сексапилни женски тела с укрити обаче лица, едно от които е на модела и поп-фолк певица Никол. Същъта, която се снима и в клипа за песента на Камелия - „Оргазъм”, преди време.

Студиото на телевизионното предаване се помещава в една от най-големите зали на град Нови хан.

Шоуто се излъчва в следобедните часове от 16. 30 ч. до 17. 30 ч. всеки делничен ден.

Главен редактор, сценарист и основен идеен вдъхновител на "Споделено с Камелия" е юристът с богат журналистически опит -  Жоро Игнатов.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички