Тридневните билети се заменят с гривни в Каварна


Тридневните билети се заменят с гривни в Каварна

5025

На вниманието на всички фенове притежатели на тридневен билет за "Каварна Рок Фест" 2010!

С цел улeсняване на пропусквателния режим на "Каварна Рок Фест" 2010, организаторите от "Loud Concerts" и Община Каварна се обръщат към всеки, който има закупен тридневен билет за фестивала:

На специално обозначен пунк (пункт за тридневни билети – поставяне на гривни) разположен преди главния вход на стадиона в Каварна ще се извършва подмяна на тридневните билети с гривни. Пунктът ще бъде отворен още в деня преди началото на фестивала - на 22 юли от 14.00 ч.

Гривните ще имат ролята на тридневен пропуск и значително ще улеснят влизането на публиката на стадиона и в трите фестивални вечери. Пунктът бъде отворен и през трите дни на събитието.

Притежателите на тридневни покани също трябва да ги подменят с гривни на посочения пункт.

На същото място (само притежателите на тридневен билет) ще могат да участват и в томбола с награда мотор "Harley-Davidson". За тази цел желаещите да участват в томболата със своя тридневен билет трябва предварително да напишат на гърба на билета си две имена, ЕГН и телефон за връзка.

За притежателите на еднодневен билет не се предвижда подмяна на билет с гривна.

Входът на стадион "Калиакра" в Каварна ще бъде отворен за публика след 17.00 ч= и в трите дни на фестивала – 23, 24 и 25-ти юли.

Както "MySound.bg" вече нееднократно информира, в рамките на "Каварна Рок Фест" ще гостуват 14 рок и метъл банди (виж пълен график на www.kavarnarockfest.som).

Организаторите на събитието напомнят, че билети за фестивала могат да бъдат закупени от Билетния център на НДК, мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg, в магазините на "Office1 Superstore", "M-Tel", "Orange Center", "Fonex" и "Tехномаркет", както и на място без промяна в цената им.

Тридневният билет е с цена 90 лв., а еднодневният е 40 лв.

Събитието е със съдействието на "Тuborg".

 

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички