Аксепт рокясват в студиото на Z-Rock


Аксепт рокясват в студиото на Z-Rock

5932

Китаристът Волф Хофман и басистът Петер Балтес от германската метъл банда Аксепт (Accept) ще гостуват в студиото на Z-Rock.

Това ще се случи в предаването "HiJack Show" с Краси Москов в 14 часа днес, 20 юли. Както "MySound.bg" вече огласи, легендарните групари ще свирят в заключителната вечер на "Каварна Рок Фест" 2010 (23 - 25 юли). Съставът ще се представи за първи път пред българската публика с новия си вокалист – Марк Торнило.

Z-Rock и организаторите "Loud Concerts" ще срещнат 70 истински фенове с любимите им групи, участващи във фестивала. Всеки, който иска да се включи в играта за мийт енд грийт пропуск за Аксепт (Accept), Epica, Leaves' Eyes, Содом (Sodom), Праймъл Фиър (Primal Fear), Таря Турунен (Tarja Turunen) и Korpiklaani, трябва да изпрати имейл до сряда (21 юли), на адрес kavarna@zrockbg.com. Единственото условие е в темата на писмото да се отбележи желаната група, като всеки участник в играта може да изпрати по един имейл за всяка от рок бандите.

Седмица преди старта на събитието, на 16 юли (петък) в същото предаване бяха обявени имената на печелившите в играта "Докажи, че си истински метъл!". След прецизна селекция, жури от представители на медията и организаторите определи снимките за голямата награда. Радослав Минчев и Стоян Нинов спечелиха двата пропуска за пълен бекстейдж достъп до целия "Каварна Рок Фест" 2010. Te ще получат златната за всеки фен възможност – да бъдат в зона, забранена за публиката, от която ще могат да видят отблизо, да се снимат и дори да поговорят със своите доли.

Трите специални награди – татуировка по избор, отидоха при Данаил Тошев, Лилия Лунджова и Боримир Дончев. Малките почитатели Марин Дунев, Дария Господинова, Мартин Николов, Златина Михайлова и Иван Въдев, включили се в играта, се сдобиха с оригинален диск с метъл като поощрителен подарък от Z-Rock.

За повече информация - на:

www.zrockbg.com

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички