Фетбой Слим набляга на био храна в България


Фетбой Слим набляга на био храна в България

5398

Броене часове делят българските фенове на Фетбой Слим (Fatboy Slim) от срещата с него.

Както "MySound.bg" съобщи, грандиозното парти J&B Summer ще състои на "Cacao Beach", Слънчев бряг, на 6 август.

Сетът на именития гост е в рамките на фестивала Solar Summer 2010.

Фетбой е известен и с факта, че е любител на органичните продукти. Затова единствено био храна ще включва неговото меню. Диджеят ще остане в България по-малко от 24 часа. Мляко от соя, фъстъчено масло, ръжен диетичен хляб, плодове и качествени месни деликатеси (като чоризо и пармска шунка) са сред храните, поискани от звездата.

Изрично негово желание е никой от персонала в хотела, в който ще бъде настанен, да не разбира за неговото гостуване. Затова той ще бъде регистриран под чужда самоличност.

За сметка на това всички негови фенове ще могат да го видят на морския бряг, където ще бъде построена огромна сцена.

Автор на суперхитовете “The Rockafeller Skank”, “Right Here, Right Now”, “Praise You”, Фетбой е прочут с невероятните партита, които прави където и да се появи. Той е сред малкото диджеи, успели да съберат на свое събитие над 250 000 души. Това се случва за първи път на плажа на Брайтън през 2002, а оттогава Норман Кук, както е истинското име на артиста, е хедлайнър на почти всички най-големи фестивали.

Приятелството на J&B с всички хора, които умеят да се забавляват, датира от далечната 1930. Оттогава уискито се превръща в любимо питие на хайлайфа в Лондон благодарение на купонджийския нрав на своя собственик, който не пропуска парти в столицата на Острова. Известни със страстта си към забавленията, режисьорите от филмовите къщи в Италия също редовно получават каси с безплатно J&B. Затова и през 60-е и 70-е години на миналия век марката се появява по-често в италианските филми, отколкото София Лорен. Популярността си в Щатите тя придобива чрез Франк Синатра, който на всяко свое участие се появява с бутилка J&B.

Билети за сета на Слим могат да бъдат закупени от eventim.bg, ticketstream.bg, ticketpro.bg и в "Белия бар" в столичния клуб "Ялта". А може и да си един от 50-те късметлии, спечелили безплатен билет от J&B.

Подробности за играта ще намериш на bulgaria.startapartyhere.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички