Дует КариZмa се събира заради Bailando


Дует КариZмa се събира заради Bailando

7001

Мирослав Костадинов и Галина Курдова, известни като дует КариZмa преди години, се събират за участие в Bailando.  

Четирите музикални тандема, които продължават с участието си, ще пеят латино хитове и любимите си песни на КариZма, за да участват на полуфинала в благотворителното предаване довечера.

Само латино изпълненията на мечтателите ще бъдат оценявани, а допълнителна задача пред тях е да представят в квартет една от песените на Галя и Миро. Двамата ще бъдат специални гости. Зрителите ще ги видят отново заедно в ролята на гостуващо жури. Всеки от отдалите се на солова кариера музиканти ще представи и по едно свое изпълнение - Галя ще пее „Другата част” на живо с балет от двама танцьори, а Миро ще предложи в микс три от своите нови парчета.

Плътният басов глас на Дидо от D2 ще бъде поставен на изпитание и в двете си изпълнение през вечерта. Той и Богдана Митова, която събира средства за защитени къщички за хора с увреждания в Павел баня, ще пеят „Let’s Get Loud” на Дженифър Лопес. След нетипичното за него латино,  фронтменът на рокаджиите ще представи с Крис Григоров и Вики Терзийска от МастилоЩе избягам ли от теб” на KaриZма.

Нелека е задачата на Нели Рангелова и мечтаещият да стане висшист Венци Миланов. Те първо трябва отговорно да завъртят "La Bamba"–та на Ричи Валънс и да получат оценки от журито. След това ги очаква квартет с Краси Каракачанов и Рада Рачева, на които да покажат верния тон за "Минаваш през мен". Преди това войводата ще загрява гласа си с Енрике Иглесиас (Enrique Iglesias) и неговия хит "Bailamos". В това изпълнение Краси ще разчита единствено на 14-годишната Рада, мечтаеща за дом за голямото си деветчленно семейство. 

Четирима мечтатели търсят място на полуфинала на предаването, като трима от тях ще продължат благодарение вота на зрителите. Желаещите да подкрепят своите фаворити могат да гласуват от самото начало на изпълненията. Зрителите подреждат в своя класация дуетите, а крайното класиране е сбор от две класирания – това на журито и това на зрителите. Със своя глас те реално имат възможността да обърнат вота на селекционната комисия.
 
Подкрепата за всеки един от участниците в "Bailando – сцена на мечтите" става чрез есемес (0.25 лв. без ДДС към M-tel и Vivacom и 0.24 лв. без ДДС към Globul) на индивидуалните кратки номера на мечтателите. 

Банковите сметки на всички, включително на тези извън сцената на Bailando, остават отворени на сайта на предаването (bailando.novatv.bg).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички