Теодосий Спасов и Небесни струни оттатък въображението


Теодосий Спасов и Небесни струни оттатък въображението

5174

Теодосий Спасов и формацията Небесни струни ще свирят в Sofia Live Club от 20 часа днес.

Музикантите ще представят своя съвместен проект. Както MySound.bg съобщи, той излезе у нас тази година с подкрепата на "Рока България".

Изявата е в подкрепа на каузата на фондация We Are Water, която работи за решаване на един от най-значимите глобални проблеми на 21 век – този с недостига на питейна вода. Теодосий Спасов e един от първите известни българи, подкрепили световната еко инициатива.

"Готвим и специални изненади, заповядайте", прикани Първият кавал на планетата, както точно го нарече Милчо Левиев.

Интригуващ, вълнуващ, завладяващ – така определят ценителите новия албум на Тео и младите дами в Небесни струни: Доротея Димитрова - цигулка, Ана Иванова - цигулка, Михаела Павлова - виола, Йоланта Делибозова - виолончело и Смила Стоева - ударни инструменти.

Проектът събира в себе си нюанси от европейската класическа музика и балканския фолклор, преплетени с новаторски аранжименти в духа на джаза.  Богата и разнообразна палитра от чувства, усещания и емоции. Албумът включва много ярки мелодии и докосва различни натури, като ни пренася в един по-хубав, по-хармоничен и духовно чист свят.

След като взривиха с изпълнението си публиката във Виена и след няколкото вълнуващи концерта на родна земя, Теодосий Спасов и магнетичните изпълнителки са отново в столицата.

Да припомнят, че за красотата, новаторството и полета на въображението граници няма.

Повече информация за проектите на фондацията - на:
www.wearewater.org

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички