С Пинк край елхата за Коледа


С Пинк край елхата за Коледа

5283

Завърши поредното издание на рубриката "Спечели с MySound.bg" - това за два ЛУКСОЗНИ ОРИГИНАЛНИ екземпляра от последния албум на Пинк (P!nk) "Greatest Hits… So Far!!!" в каталога на Sony/ "Вирджиния Рекърдс".

Ема Сотирова и Ивайло Дойнов са щастливците, които получават антологията на знаковата певица.

Имената на победителите бяха изтеглени на принципа на томболата в нашия офис. Те бяха сред участниците, подали навреме правилен отговор на въпроса: 

Кой е режисьор на видеото към първия сингъл от албума - "Raise Your Glass"?

Вярното е: Дейв Мeйърс (Dave Meyers)


Колекцията съдържа най-големите хитове на Пинк, плюс две нови песни, едната от които е именно пилотният сингъл "Raise Your Glass".

Той е дело на дългогодишния й продуцент Макс Мартин (Max Martin), а вокалистката е съавтор на песента. Видеото й вече завладя родния и световен ефир.

Всеки, който е виждал Алиша Муур (истинското й име) на турне или на раздаване на награди през последните години, знае, че тя залага на риска. Но в даден смисъл това подчертава също и основното й занимание – музиката, увенчано с пет албума и мултиплатинени продажби.

Самоувереността и съмнението вървят ръка за ръка в нейните автобиографични признания, които смазват слушателите с неподправената си искреност.

"Спечели с MySound.bg" обаче продължава!

Успех

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички