Атлас + голям купон довечера


Атлас + голям купон довечера

6388

Официалната презентация на Атлас + ще се състои в зала 1 на НДК от 18 часа довечера, съобщи за MySound.bg Румен Янев.

Както вече огласихме, той е автор на книгата "История на група Атлас. В инкубатора на славата". Другата творба от общия проект е стихосбирката с текстове за парчетата на именитата българска формация - ""Лирическа поезия. Изчезнал остров", от Захари Иванов, третата предлага в ремастериран вариант песните от "Карай, бакшиш".

Вход свободен.

"Изобщо, ако някой все още умува, дали Атлас са рок, поп, естрада и не знам какво още, ще му кажа, че това си е лично негов прoблем. За мен музиката на двамата Пепевци, Дони и Тео е точно онова, което ни е нужно в периода, когато старата, пошла естрада агонизира и освобождава буренясалия терен на масовото изкуство. И посрещам този албум като първата оплевена и оплодена леха върху отровената земя на нашата музикална душевност", написа Румен Янев в един февруарски брой на вестник "Ритъм", представяйки албума "Кукла" преди 18 години.

Събитието ще събере накуп изпълнителите, взели участие в "Душата ми се рони": Добрин Векилов - Дони (на снимката вдясно), Коцето Калки, Стоян Михалев, Цветелин Атанасов - Цецо Елвиса, Бойко Трифонов, Николай Томов, Мери Начева, Данжел, но и днешните членове на състава, воглаве с Пепи Писарски (в средата - почти юноша бледен по онова време: в края на 90-е...) и последния вокалист Веско Зерлиев.

"Каквото има да става, ще става - все ще е хубаво: толкова значими музиканти на едно място се срещат рядко", каза Янев, нашумял и с книгите си за Щурците.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички