Търси се: Стенли


Търси се: Стенли

7260

Станислав СланевСтенли е специалният гост в студиото на ток шоуто "Търси се" по bTV от 11 часа утре, събота.

Най-близките хора на знаковия певец, който е на сцената вече 30 години, ще разкрият какво се случва в личния му живот и защо в момента не се занимава активно с музика.

Първата среща за Стенли ще бъде с неговата съпруга – Людмила Сланева, която за първи път ще разкрие през какви трудности е преминал съвместният им живот и защо двамата са мислили за раздяла преди година. "Надявам се сега всичко да е наред. Аз наистина съм труден човек", емоционално ще сподели и певецът.

За първи път зрителите ще видят дъщерята на СтенлиНикол, представена в светлината на певица. Момичето е наследило таланта на баща си. "Когато тате е при мен, и двамата сме много весели", споделя тя. Какво обича най-много да й готви нейния баща, ще стане още в предаването.

Екипът на "Търси се" ще покаже родното място на Стенли – град Велики Преслав, за да срещне музиканта с неговата майка – Стефанка, с която имат много силна връзка. Със сълзи на очи тя ще си спомни за най-трудния период в живота на сина ѝ.

Какъв е Стенли извън семейството, ще разкрият пък двама от най-добрите му приятели – режисьорът и продуцент Димитър Митовски и водещият на "Господари на ефира" – Геро.

Зрителите ще науча и за странностите на госта, за чувствителността му и неговото умение да бъде истински приятел.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички