PIF, Зона Ц и Васил Пармаков в Строежа довечера


PIF, Зона Ц и Васил Пармаков в Строежа довечера

7058

Поредно издание на Sunday Art Report ще се състои в столичния клуб "Строежа" довечера.

Ще участват P.I.F. и джаз триото Зона Ц (Zona C). Очаква ни и второ представяне на обещаващия проект на Гери Турийска - Пощенска кутия за приказки, както и презентация на книгата на пианиста Васил Пармаков, обявиха организаторите.

Именно с четене из "Аз и майор Блюхер" лично от автора Васил Пармаков в 19.00 ч. стартира музикално-литературната вечер. Издателите от "Блек Фламинго Пъблишинг" предупреждават, че тази книга е различна, може би ще ви ядоса, може би ще ви разсмее, но няма да ви остави безразлични. Героите са или реални, добре познати лица, или измислени, родени от богатото въображение на Пармаков. Случките, в които участват – също. На първо четене става дума за уж обикновени неща от живота. Но те са видяни и разказани така, че улавят абсурдите в него, карат ни да се смеем, понякога до сълзи.   

Часът 19.45 е предвиден за начален на първото концертно изпълнение - сетът на Зона Ц - Пармаков, Еко и Стунджи. В основата на музикалната концепция на проекта са авторските композиции на Васил Пармаков и Веселин Веселинов-Еко. Дълбоките и изненадващи сола на пианото органично се допълват от усещането за лекота и ведрина, което внушава басът. Финален щрих на музикалната неповторимост поставят атрактивните барабани на Стоян Янкулов-Стунджи.

Пощенска кутия за приказки стартира в 21 часа. Конкретната тема е "Вашето обаждане е важно за нас", а сред четящите анонимни писма ще бъдат Димо Стоянов от PIF, Ирен Леви, водещи от "БГ pадио", както и Радослав Парушев, който е написал специален разказ за случая.

В 22.00 ч. започва концертът на P.I.F. Както MySound.bg вече информира, той е част от настоящото турне на групата, което обхваща 7 града между 25 февруари и 5 март, когато рокаджиите ще представят пред по-широка аудитория новия си проект. Към изявата на групата довечера отново има засилен интерес, обясниха от "Строежа".

Билети за събитието могат да бъдат закупени предварително на цена от 7 лв. в мрежата на Ticketstream.bg – "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "Ориндж", "Мултирама", "М-Тел", "Строежа". Броят на пропуските е ограничен!

Sunday Art Report - новата инициатива на популярния клуб, представлява напълно лайв концепция, включваща музика, литература, дебати и дискусии, кино и театър, която ще се провежда под формата на клубен фестивал в рамките на 12 поредни недели от януари до март.

Тъкмо затова ирландското уиски Bushmills застава зад арт и музикалните недели, давайки поредния повод на всички ценители да споделят един истински Bushmills Brothers момент.

Почитателите на всички артисти, които ще участват, ще могат да се насладят на техните новаторски изяви и в компанията на бирата Grolsch, неизменно подкрепяща независимото изкуство във всичките му форми.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички