Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Рокаджийка ще води Аз обичам България по Нова телевизия


Рокаджийка ще води Аз обичам България по Нова телевизия

7542

Евелина Павлова ще води новото предаване "Аз обичам България", което ще се излъчва по "Нова телевизия" всеки петък от 20.00 ч.

Първото издание е довечера.

Павлова и участниците в шоуто ще преоткриват онези български събития, личности и факти, заради които обичаме страната си. Колко литра ракия на година средно пият българите? Каква е фамилията на героя на Георги Русев във филма "Опасен чар" или кой наш певец е наричан "Синатра на Изтока"? С подобни въпроси чаровната водеща ще предизвиква участниците и заедно ще припомнят и научават непознати и позабравени факти за страната ни и самите нас, дадоха пример от медията.

"Аз обичам България" обещава да забавлява зрителите напълно по нашенски – с много хумор, музика и забавни игри, с гости, които знаят и разбират от всичко, и публика, която допълнително ще допринася за патриотичния и позитивен заряд на шоуто.

Еелина Павлова е позната като партньор на Ники Кънчев във втория сезон на "Биг Брадър" и като лице на токшоуто "На твое място". Тук обаче тя ще се изправи пред съвсем друго предизвикателство – ще посреща отборите в духа на българското гостоприемство, ще поддържа състезателния дух и ще задава въпроси за всичко, свързано с родината.

На въпроса защо обича България, тя отговаря: "здравите корени". Семейството е нещото, заради което никога не би напуснала страната си и не би и помислила да живее в друга държава. Любимото й българско ястие е капамата, в приготвянето на която е изключително добра, "Оркестър без име" е родният филм, който обича най-много, а "Ако имаш време" на Тангра – любимата й песен.

Най-голямата й страст в живота винаги е била и си остава музиката. Била е програмен директор на радио "Мила Голд", а впоследствие - и на радио Star FM. Кариерата й я среща с един от най-великите имена от световната музикална сцена. Интервюирала е Брайън Адамс, вокала на INXS Джей Ди Форчън, китариста на Металика Робърт Трухильо и много други. Най-емоционалната й среща обаче е тази с пианиста на Дийп Пърпъл (Deep Purple) – Джон Лорд (Jon Lord). Именно оттогава тя вярва, че колкото по-известен е човек, толкова по-естествен е той.

Чаровната водеща е щастливо омъжена и има дъщеря Ана, с която миналата година прекарват най-незабравимото лято заедно.

В предаването един срещу друг ще се изправят два отбора. Всеки от тях е предвождан от капитан и се състои от три известни личности от различни възрастови групи. Капитаните ще бъдат винаги едни и същи, но за разлика от тях – останалите членове на тима ще се сменят всяка седмица. В няколко тематични рунда те ще отговарят на въпроси от различни сфери от миналото и настоящето на България – кино, история, спорт, правопис, интересни личности, средностатистически данни и други. С особено важна роля ще бъде и публиката, която не само че ще подкрепя своите фаворити, но ще бъде и пълноправен участник в шоуто. Всеки отбор ще разчита на собствена агитка, чиято задача никак няма да е лесна – тя ще може да го съветва и да му помага, а ако нейните любимци спечелят играта – награди ще печели и тя.

Андрей Слабаков и Юлиан Константинов ще предвождат отборите, а първите участвици са Петър Курумбашев и кмтълът на Каварна - Цонко Цонев.

Във всеки епизод на предаването те ще застават начело на различен отбор и ще се опитват да отговарят правилно на колкото се може повече въпроси, свързани с България. Двамата ще се появят в ефира на "Нова телевизия" не за първи път. Слабаков се изяви като гост звезда в третия сезон на "ВИП Брадър", а Юлиан Константинов пя в благотворителното шоу Bailando с Иглика Радилова. В "Аз обичам България" предизвикателствата пред тях ще са коренно различни.
Двамата се шегуват, че продуцентите са ги избрали заради това, че са с "руса коса и сини очи". Истината е обаче, че си приличат и по още няколко неща – известни са, щастливо женени, ужасно много обичат децата си и не на последно място – високи са на ръст (Андрей Слабаков е 190 см., а Юлиан Константинов – 194 см.)

Очакват шоуто да бъде забавно, позитивно, приятно за гледане и познавателно както за зрителите, така и за самите участници. В характерния за него стил, Андрей Слабаков обещава да бъде строг, но справедлив към съотборниците си, а какво ще прави, ако не слушат – ще разберем със старта на предаването. Юлиан Константинов пък ще разчита, че отборът му носи в себе си състезателния дух и заедно ще се стремят към нищо друго, освен победата.

Всеки от тях вече е изработил своята печеливша стратегия. Известният режисьор вярва, че вроденият му интелект и природна красота са качествата, които ще изведат отбора му до първото място, а на въпроса каква тактика ще приложи срещу своя опонент, отговаря: "важното е да не ни карат да пеем". От своя страна, големият оперен изпълнител обещава да не бъде благосклонен към противника и споделя, че няма никакви притеснения относно предстоящата надпревара. "Мога да пея, да играя, да режисирам и дори съм с 4 см. по-висок", хвърля ръкавицата световнопризнатият днес бас, който иначе стартира от групарските среди като фронтмен на блус-рок триото Кокаин в началото на 90-е.
 
"Всяко нещо тук е свързано с мен – това е моята родина и тя е част от моя живот", така атрактивният режисьор обяснява обичта си към България. За Юлиан Константинов пък любовта към родината е нещо, което не зависи от нас – нещо, с което човек се ражда и трудно може да обясни. Освен че ще бъдат капитани в "Аз обичам България", в момента и двамата работят по много други проекти. Като защитник на българското кино, Андрей Слабаков е поел предизвикателството да представя филмите, произведени в България, в градовете, където няма киносалони. Константинов също обещава да зарадва почитателите на оперното изкуство у нас с нещо ново в близко бъдеще.

В първия епизод на шоуто един срещу друг ще се изправят Петър Курумбашев срещу Даниел Вълчев, Цонко Цонев срещу Крум Савов, а от страна на дамите – Мая Савова срещу Катето Евро. Победилият отбор и неговата агитка ще печелят различни награди във всяко издание.

Шоуто "Аз обичам България" е по лиценз на холандската продуцентска компания Talpa Media, като освен у нас, се излъчва още в 30 други държави от Европа и Близкия Изток.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички