Стефан Вълдобрев и Райна за Андрей Слабаков в Аз обичам България


Стефан Вълдобрев и Райна за Андрей Слабаков в Аз обичам България

7242

С изпълнители на стари градски песни ще обърка акциите на МВР Юлиан Константинов в шоуто "Аз обичам България" довечера.

В поредния епизод кодовите имена "Сладурите", "Медузите" и "Дупетата" ще породят у оперния ас единствено музикални асоциации.

Константинов ще разчита за шеста победа на Йорданка Христова, Фахрадин Фахрадинов и Мая Бежанска. Зад губещия до момента Андрей Слабаков пък ще застанат Стефан Вълдобрев, поп-фолк изпълнителката Райна (на снимката) и олимпийската ни шампионка по плуване Таня Богомилова.

И докато имената на МВР акциите ще бъдат непозната област за оперния глас, противникът му Слабаков ще се окаже също толкова "бос" в областта на конкурсите "Мис България". Така в рунда "Прочути сънародници" името Антония Петрова няма да му проговори абсолютно нищо... Труден за атрактивния режисьор ще бъде и кръгът "Отново на училище", където два от въпросите сериозно ще го предизвикат. Вярно ли ще се окаже предположението му, че бургаският израз "ще васкам бусталето" означава "ще бера бостана" и ще успее ли да се сети коя чуждица е искал да замени Иван Богоров с думата "затривач", ще стане ясно за зрителите на "Нова телевизия" от 20 ч.

В спортния рунд Йорданка Христова и Таня Богомилова ще трябва да си припомнят химна на футболния клуб "Левски", а в "Честит рожден ден" Райна ще намали депутатите в българския парламент наполовина.

Андрей Слабаков ще се закани да отбележи историческа победа, но дали най-накрая колелото ще се завърти в негова полза?

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички