Теди Кацарова разкова с нов сингъл, достоен поне за Топ 5 в САЩ


Теди Кацарова разкова с нов сингъл, достоен поне за Топ 5 в САЩ

5099

18 май, сряда.

Столичният клуб Jim Beam (ама оня - по-новия, на "Витошка" 33).

Едва 19 и нещо, а вътре е претъпкано с народ. Медии, приятели и колеги чакат появата на ослепителната Теди Кацарова. Поводът - презентацията на най-новия клип към песента "Buggie Pump", съвместен проект на  американския рап изпълнител и актьор Buppy Brown, Теди Кацарова и продуцентския екип от Румъния P & P Production.

Познати музикални лица щъкат из лъскавото заведение. Тук са Пепи Писарски от Атлас, Наско от Б.Т.Р., Биг Ша (Мишо Шамара) и, разбира се, децата от група Бон бон. Около всички гравитира Денди с микрофон в ръка и оператор по петите. На пулта до диджеите съвсем логично е бащата на Теди - легендата Милчо Кацаров.

Пръв на сцената се качва Биг Ша, неспал от няколко дни (поне така си призна), който се явява нещо като MC на презентацията. Мишо забива няколко култови рими и обявява брутално доброто видео към парчето "Buggie Pump". Здрав саунд и визия по всички световни стандарти! Клипът е заснет в началото на октомври миналата година в Румъния, България и Лос Анджелис, и стартира своята презентация от София с любезното съдействие и подкрепа на UNICEF - BULGARIA.

Веднага след презентацията на видеото на сцената се качва и самата Теди Кацарова в жесток тоалет и усмивка, която просто хипнотизира. Заедно с певицата е и Бупи Браун (Buppy Brown) - американски рап и реге изпълнител, роден и израснал в Ямайка и развиващ успешно кариерата си не само като музикант, но и на актьор. В забележителната му биография фигурират много години съвместна работа като дубльор на Уесли Снайпс и участия във филми на Киану Рийвс, Дани Глоувър, Самюел Джексън, Форест Уитакър, Робърт де Ниро и много други.

Приятелството между Теди Кацарова и Бупи датира от 2005, когато той снима в България заедно с Уесли Снайпс, но желанието им за съвместен проект се реализира едва през миналата година, след като Бупи започва да работи с румънския продуцентски екип P&P Productions и така се ражда песента "Buggie Pump".

Парчето е тотален денс разбивач. Не отстъпва и грам от всеки един сингъл в класацията на "Билборд". Свежо, лятно, зарибяващо ... просто експлозивен денс, включващ поне 15 подтечения от най-актуалните в дискотечните стандарти. Носи свобода и настроение. Дано да му бъде подадена ръка от радиостанциите и родните диджеи. Заслужава!

Партито обаче не спря до тук. Теди Кацарова смени партньора на сцената и заедно с Биг Ша заби любимото на тийновете "Не ми звъни", а след тях заслужените аплодисменти бяха и за Богдана Петрова и Майк с "Всеки от нас".

После вокалистката покани на сцената децата от Бон бон и заедно с тях изпълни свежарското "Street Life", аранжирано с яки танци на тесничката сцена.

За финал Кацарова и Бупи Браун повториха "Buggie Pump" и презентацията приключи с букети, снимки и интервюта.

Стилно, стегнато и приятно, просто работа на професионалисти!

Успех на сингъла!

Голямо браво на Теди!

Виж видеото ТУК!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички