Константин взриви клуб The Cotton с хитов репертоар


Константин взриви клуб The Cotton с хитов репертоар

5072

Константин гостува в столичния клуб Cotton снощи.

Мистър Черна роза, както наричат поп-фолк певеца в бранша, не пропусна в репертоара и емблематичното си парче "Ти си само в 8-и клас", което допълнително разпали страстите на неговите почитателки и красавиците от конкурса "МИС ХТМУ".

Купонджиите се отдадоха на бурни и екзотични танци след финала на надпреварата. Въпреки че Коцето вече е женен мъж и горд татко, графикът му с участия си остава все така изключително натоварен, а изявите, в които е главно действащо лице, стават все по-щури, отбелязват негови почитатели. Полугола фенка с татуирано име на Борис Дали на ръката си завъртя открит флирт със звездата на сцената, и без свян показа пред препълненото заведение горещи чупки в ханша и някои по-интимни части от тялото си. Бързите, ритмични и майтапчийски песни на Константин и този път бяха неизменна част от неговия репертоар, както и шеметните му бъзици с феновете. В обичайното си приповдигна настроение, Константин взриви купона и посвети изпълненията си на всички абитуриенти и красавици от химико-технологичния университет.

Коцето зарадва присъстващите с песни като "Черна роза", "По-спокойно", "Съблечи ме сега", "Обади ми се" и, разбира се, "Mr.King", "Палатка" и дуетите с Преслава "Не ми пречи", "Усещане за Мерилин" и "Нещо горещо".

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички