Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Денс нощите на Spirit Of Burgas 2011


Денс нощите на Spirit Of Burgas 2011

1168

И тази година основната сцена на Spirit Of Burgas след полунощ ще се превърне в пространство за изява на атрактивни диджеи и емсита от различни музикални стилове.

Dance Nights се развиват в малките часове, когато еуфорията от концертите на големите банди е в своя пик, когато луната се оглежда в пълната си красота в морската вода, а пясъкът на централния плаж на Бургас се е нажежил под многохилядната танцуваща публика.

Така на 12 август, петък, денс нощта е запазена за лейбъла True Badness. Гвоздей в лайн-ъпа е легендата на дъбстепа DJ Benga (в средата на снимката). Британецът e  законодател в своя жанр, личност зад пулта, пред която милиони по света се кланят по време на парти като пред икона. Подобно на повечето артисти от направлението, той ще се изяви с MC - в лицето на Youngman. Същата вечер ще се представи и румънското чудо Bong. Нощта ще приключи със сетове на титулярите от лейбъла True BadnessTommy Gun, World Premiere и Tekniq.

Нощта на 13 август, събота, е отредена на титаните на дръм-ен-бейс културата у нас H.M.S.U., чието присъствие се превръща в традиция на фестивала.
 
На 14 август, неделя, Dance Night ще започне с една обичана хип-хоп формация. Scratch Perverts всъщност са много повече от хип-хопъри. Диджеи с дългогодишна история и множество награди от DMC шампионати, те са способни да вземат което и да е парче от който и да било музикален стил и да го трансформират по невероятен начин в хип-хоп ритъм. На събитието пристигат Tony Vegas и Prime Cuts за Back2back сет. Подобно на легендарния GrandmasterFlash, когото феновете видяха на финала миналата година, и Scratch Perverts са сред корифеите, които правят чудеса с грамофона. Множеството търнтейбъл технологии, създадени и приложени от тях от средата на 90-е до днес, им отреждат специално място на световната хип-хоп сцена.

Съпортът на британците от Scratch Perverts ще окажа артистите от прочутия роден хип-хоп лейбъл - Illmate. Fars, Wosh, Лого5, DJ Darkstep, Diwaddloe, DJ Bashment, The Top Stoppers, Jamez Bongg и Soulization съпътстват и цялата програма на подгряващите клубни национални турове Beck' Sperience The Spirit Of Burgas. За изявата си на феста те обещават взривяващо парти, комбиниращо живи барабани и дъбстеп сет, шоу на трима диджие и 5 емсита едновременно.

Още едно име ще се появи в последната вечер, доста преди старта на хип-хоп денс вълната със Scratch Perverts и Illmate. Британската банда Skindred (вляво на снимката) ще подгрее Дефтоунс (Deftones) в началото на вечерта. Звукът, характерен за артистите от Острова, е смес от пънк, рок, метъл, реге и електорнна музика. Фронтменът Елвис Бенджи Уеб, басистът Дан Пъгсли, китаристът Майки Димъс и барабанистът Аря Годжин заедно са толкова силни и въздействащи в концертните си изпълнения, че от обикаляне по световните сцени нямат време да влязат в студио. Въпреки това Skindred пуснаха своя първи, записан във Великобритания диск, през април. Публиката на Spirit Of Burgas ще има удовостлвието да чуе част от него на 14 август.

Детайлите около финалния лайн-ъп на денс нощта по линия на H.M.S.U. ще бъдат ясни до броени дни.

Част от цялата фестивална емоция за поредна година ще бъде и Beck’s, марката която предоставя много музикални изживявания на своите фенове.

Билети:

Все още може да купите промобилети:
3-дневен промо билет: 99 лв. (50 еurо)

Пропуските са в продажба чрез мрежата на Eventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички