Търси се: Стефка Берова


Търси се: Стефка Берова

4945

Певицата Стефка Берова ще бъде гост в новото издание на ток шоуто "Търси се…" по bTV от 11.00 ч. тази събота, 2 юли.

Как живее след бурната слава, която е преживяла след раздялата с дъщеря си, и дали се чувства самотна – отговорите зрителите ще получат от самата нея и от най-близките й хора.

Първата изненада за Стефка ще бъде поетесата Надежда Захариева. Както MySound.bg вече огласи, тя е автор на текстовете към песните в последния й албум - "Съдба". "Стефка има труден живот, но никога не е губила усмивката си. Тя е завършила НАТФИЗ, а не можа да играе в театъра заради политически причини", споделя Надежда Захариева. Берова ще разкрие, че театърът винаги е бил нейният живот, но заради това, че тогавашната власт недолюбва баща й не е допусната в трупата на Народния театър. "20 години не бях стъпвала в театър. Болеше ме жестоко през това време, защото театърът е голямата ми любов", с тъга ще си спомни актрисата. Тя ще разкрие и още един свой талант – да гледа на кафе и то изключително професионално.

Водещите Нели и Меги (със Стефка на снимката) ще я изненадат и с пряка телефонна връзка с Щатите, където нейната дъщеря Косара живее напоследък. Тя ще сподели, че майка й е нейната най-добра приятелка и с нетърпение я очаква на гости в Америка. "Дъщеря ми много ми липсва. Свикнала съм винаги да е до мен, тя е по-мъдрата, по-разумната, успокоява ме. Сега се чувствам самотна понякога", ще признае Стефка.

Емоционална ще бъде и срещата на изпълнителката с най-близката й приятелка от гилдията - певицата Катя Филипова, която ще сподели, че е благодарна на Господ за приятелството си със Стефка. "Всичко си споделям с нея, дава ми много съвети и ми действа изключително позитивно", признава Филипова.

Нели и Меги ще зарадват своите зрители с най-добрите издания на "Търси се..." през лятото.

През юли и август зрителите ще имат възможност да гледат отново гостуванията на Слави Трифонов, Годжи, Асен Блатечки, Лора Крумова, Георги Кадурин, Ани Цолова, Албена Денкова и други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички