Мед и лимони за Omara Portuondo в България


Мед и лимони за Omara Portuondo в България

5067

Омара Портуондо (Omara Portuondo) e поискала мед и лимони по време на престоя си в България.

Както MySound.bg вечи извести, легендарната певица пристига с оригиналия оркестър на Буена Виста Соушъл Клъб (Buena Vista Social Club) за концерт в зала 1 на НДК този петък, 22 юли.

Примата и кубинските виртуози са скромни в изискванията си, подчертаха организаторите на събитието - Loud Concerts. Омара и компания са постоянно на път, но не се разделят от любимата си кубинска кухня. Затова и вместо българските специалитети гостите са предпочели своята национална храна, плодове, мед и лимони.

Кубинската Едит Пиаф, както наричат певицата, пристига с над 20-членен екип, в който са и 14 музиканти. Сред имената, които ще излязат на сцената, са Guajiro Mirabal (тромпет), Jesus Aguaje Ramos (тромбон и музикален директор на оркестъра), както и вокалистите Idania Valdés и Carlos Calunga.

Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketstream.bg, магазините на Office1Superstore, TBI Credit, Orange, Multurama, "На тъмно" и Билетен център, НДК.

Цените са между 45 и 90 лв. за пропуск.

Вратите на залата ще отворят в 18.30 ч.

Концерът ще започне в 20.00 ч.

Междувременно стана ясно, че шестима слушатели на Jazz FM радио ще се срещат на живо с Омара Портуондо и останалите музиканти от бенда броени минути преди шоуто им в София.

Знаменитите кубинци пристигат в България по покана на Jazz FM радио и Loud Concerts.

За да имат възможността да се запознаят с виртуозите, слушателите трябва да отговорят на въпроса "Защо искам да се срещна с Омара Портуондо и музикантите от оригиналния оркестър на Buena Vista Social Club?" и да изпратят своя отговор на studio@jazzfmbg.com.

Специално жури от екипа на медията ще определи късметлиите.

Техните имена ще бъдат обявени в предаването "Следобедни импровизации" на живо в ефира утре, 21 юли, в 16. 30 часа.


 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички