MaxBASS на Sprit Of Burgas 2011


MaxBASS на Sprit Of Burgas 2011

4497

Spirit Of Burgas 2011 и MaxTelecom обединиха сили, за да представят MaxBASS – новата сцена на фестивала (12-14 август).

Тя ще се намира точно до главната сцена и ще се захранва от масивна звукова система, ще представи страхотен лайн-ъп и голямо количество нискочестотни вибрации, заричат се организаторите. Български и международни изпънители ще помогнат за трансформирането на мястото наоколо и превръщането му в естествна среда за феновете на futuristic rhythmic bass музиката.

Програмата е внимателно подбрана и програмирана от промоутърите на лейбъла Mirizma, така че да влючва и диджеи, и живи изпълнения с изразен афинитет към авангардния денсхол, дъбстеп, дръм-ен-бейс и дъб по-специално.

Една от легендите на атмосферичния дръм-ен-бейс – изпълнителят на Soundtrax, известен като Big Bud (UK), ще застане зад пулта в петък вечер, 12 август. Съботата ще е посветена на дъбстепа в лицето на французина Von D, известен с многобройните си шоута из цял свят и топиздания за лейбъли като Boka и Argon. Специалният гост в неделя ще бъде руснакът Kelt, който ще представи своята скречи селекция. Водещ през всички вечери ще бъде добре познатият и много ценен заради предишни появи в събития на H.M.S.U. - MC Coppa.

Българските изпълнители ще бъдат достойно представени от артисти от водещи местни музикални формации като H.M.S.U, Artmospheric, Mirizma, Zionlionz, BassWarriors, Play и други. MaxBASS ще приветства ветераните на електро-акустичния дръм-ен-бейс -  R.O.B.T.F, заедно с други живи проекти като Kliment & Nambient (Artmospheric) и Hyperqube (Mirizma). На сцената ще се изявят и основателите на H.M.S.U. - Targy и Аcidtrip, докато повече барабни ще има от Zion (Zionlionz), Monk (BassWarriors) и младата надежда Fai7h и Techdown.
Българският реге талант NRG D ще презентира новия си албум, докато Стоян от Play Events обещава едночасов видеомикс. В лайнъпа е и изпълнителката на чело Магдалена Петрович. Тя ще бъде акомпанирана от добре познатия дъбстеп/дръм-ен-бейс селектор Георги Пенков, печелил аплодисментите на миналогодишното издание на Drum’n’Jazz. Сред акцентите са Fortunah (Mirizma), Dynamic (Mirizma), Chakradancer Live!, Cinnamint (Artmospheric), DaftDub и други.

За визуалните ефекти в реално време ще се грижи PsyWarrior (BassWarriors), а звуковата система ще бъде построена и поддържана от саундспециалистите на ClearSound.

В духа на летния бриз и празненствата на открито MaxTelecom обяви игра с безплатни билети за събитието – можете да се регистрирате и да участвате на www.spirit.maxtelecom.bg.

Пълната фестивална програма за всички сцени - на:

www.spiritofburgas.com.

Билети:

Препродажба – в мрежата на Eventim.bg

1-дневен билет: 50 лв.
3-дневен билет: 120 лв.

На входа в дните на фестивала:

1-дневен билет: 60 лв.
3-дневен билет: 140 лв.

MaxTelecom е първата европейска компания, стартирала национална 4G мрежа още през 2007. 4G технологиите се считат за следващо поколение wireless комуникации – наследници на известните 3G услуги.

Компанията използва последно поколение мобилни технологии и оборудване.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички