Най-известният робот в света пристига за феста Solar Summer 2011


Най-известният робот в света пристига за феста Solar Summer 2011

5542

След убедителното начало на Solar Summer 2011 с Тиесто (Tiesto), изкушенията за феновете на електронната музика продължават с гостуването на най-известния робот в света - Kryoman, този уикенд.

От създаването му през 2005 до сега, роботът е неизменна част от партитата в най-добрите клубове на Ибиса - Amnesia, Space и Pacha, като част от шоуто на най-големите звезди от световната музикална сцена – Тиесто, David Guetta, Блек Айд Пийс (Black Eyed Peas) и много други.

Превърналият се в икона на парти културата Kryoman съвместява в себе си всички най-модерни клубни ефекти. Гардеборът му включва милиони комбинации, тъй като е покрит с LED екрани. Едновременно с това в него са вградени множество 100 MW лазери и специална пиротехническа система. Затова всеки път той предлага различно и уникално шоу

(http://www.youtube.com/watch?v=loLkzd_l5CQ),

което за първи път ще бъде демонстрирано на Solar Summer в Слънчев бряг.

Изненадите за публиката обаче не приключват с тези мултимедийни ефекти, обръщат внимание организаторите.

Както MySound.bg информира, едни от най-актуалните артисти на техно сцената -  Loco Dice и Дъбфайър (Dubfire), ще дебютират на обща сцена на Cacao Beach днес, 5 юли.

Следващата вечер пък ще събере за първи път на три пулта любимците на българската публика – Марк Найт (Mark Knight), Martijn Ten Velden и Fedde le Grand. И ако първите двама всяка година посочват участието си в Solar за най-доброто свое парти, очакванията на всички са, че присъединяването на Fedde le Grand към звездната тройка ще превърне събитието най-щурото парти на лятото.

Марк Найт и Fedde le Grand обещават да направят световна премиера на най-новото си парче именно в Слънчев бряг - специално за своите български почитатели.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички