Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"
Captain Hollywood попълва афиша на Spice Music Festival 2024
Голямата комбина: Pеro Defformero и Обратен ефект с общо тържество
D2 на 25! Емблематичната група кани почитателите си на голям концерт с много гости в зала 1 на НДК

Още една сцена на Spirit Of Burgas 2011, феновете стават звезди


Още една сцена на Spirit Of Burgas 2011, феновете стават звезди

5732

Организаторите на Spirit Of Burgas обявиха още една - шеста, сцена за тазгодишното издание на фестивала. 

Неин организатор е немска марка N 1 света - Beck’s, която е официален партньор на мащабното музикално събитие и тази година.

Заедно с останалите пет сцени, на които феновете ще видят имена като Моби (Moby), Skunk Anansie, Gotan Project, Дефтоунс (Deftones) и много други, Beck'Stage ще допринесе за едно наистина вълнуващо преживяване на феновете.

Това, което отличава тази сцена от всички останали, е, че на нея звезди ще бъдат самите фенове. Всеки от тях, мечтаещ за слава или изкушен да разбере какво е усещането да си на сцена, може да се качи на Beck'Stage и да изпее парче на някое от световните имена, които гостуват на Spirit Of Burgas 2011. Изпълненията ще бъдат снимани и в реално време излъчвани на екран, близо до сцената, но "пренесени в друга реалност" - изявата ще се излъчва на фона на основната сцена и това ще допринесе за усещането на участниците да бъдат истински звезди.

За мераклиите ще има осигурени текст, инструментал и аксесоари. Желаещите ще могат да избират измежду разнообразни и жанрово различни парчета. В листата влизат хитове като "Lift Me Up" и "Beautiful" на Моби, "Hedonism" и "Charlie Big Potato" на Skunk Anansie, "You Can't Bring Me Down" на Суисайдъл Тендънсис (Suicidal Tendencies), "Diamond Eyes" на Дефтоунс, както и "Директор на водопад" на Милена и Ревю и "Няма бира" на Васко Кръпката.

Сцената ще е разположена на видно място - срещу тази на "На тъмно". Момичета на Beck’s също ще упътват всички желаещи към нея. Сцената ще е на разположение на всички фенове и през трите вечери на събитието.

За всички, които ще се качат на Spirit Of Burgas, славата продължава и след края на Spirit Of Burgas 2011. Видео с тяхното изпълнение ще бъде качено на www.becks.bg, както и на страницата на Beck’s във Facebook www.facebook.com/Becksperience.Bulgaria.

"Изграждането на тази сцена е логичен финал на организираната през годината игра с Beck’s "Отключи друга реалност". Стремежът ни отново е да предложим на нашите фенове едно ново, силно и запомнящо се преживяване. Осигурили сме всичко, което ще накара участниците на Beck'Stage да се почувстват като истински звезди и в същото време да се забавляват", коментира Василена Даскалова – бранд мениджър на Beck’s в "Каменица" АД.

Подкрепяйки Spirit Оf Burgas 2011, чрез марката Beck’s "Каменица" АД продължава успешното партньорство с организаторите му. То съвпада с философията на логото да бъде част от най-вълнуващите музикални събития. Чрез своя собствена музикална платформа - Beck'sperience, брандът традиционно партнира на най-добрите от световната и българската сцена имена.

Междувременно бяха обявени и победителите в конкурса Pure Water.

В него се включиха над 300 мераклии, които изпратиха снимки на чиста вода. Както MySound.bg огласи, надпреварата бе вдъхновена от красотата, живителната сила и стремежа за опазване чистотата на водното богатство на планетата. Конкурсът даде шанс на най-добрите 10 автори да посетят фестивала, а на трима от тях – привилегията да се срещнат лично с Моби.

3-членно жури от професионални фотографи в състав Иво Станев (България), Александър Иванов (България) и Горан Михайловски (Македония) селектираха 10 фотографии, които според тях в най-голяма степен отговарят на зададената концепция. Креативност, оригиналност и фотографски нюх бяха основните критерии при селектирането.

Имената на победителите са:

Богдана Дечева с фотографията Morning View
Борислав Тодоров
с фотографията "Една изчезваща реалност"
Виолета Владимирова с фотографията "Бъбрекът на Рила планина"
Десислава Маринова
Елена Карагьозова
Красимира Караникова
Петър Делчев
Пламен Ангелов
Стефания Петрова
с фотографията Touching The Ice
Тодор Вълнаров

Избраните 10 фотографии са изпратени на Моби, който лично ще си избере с кои трима автори би искал да се срещне, преди да излезе на сцената на 13 август.

Проектът Pure Water няма да се ограничи само с тази инициатива. Предстоят още активности, свързани с опазването на водните ресурси и целящи ангажираността на всеки един от нас в тази кауза.

Билети за фестивала:

Препродажба – чрез Eventim.bg

1-дневен билет: 50 лв.
3-дневен билет: 120 лв.

На входа в дните на събитието:

1-дневен билет: 60 лв.
3-дневен билет: 140 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички