Як купон с Обратен ефект на Spirit Of Burgas 2011, ден първи


Як купон с Обратен ефект на Spirit Of Burgas 2011, ден първи

2594

Spirit Оf Burgas 2011 започна!

Шестте сцени на фестивала сложиха силно начало на четвъртото издание на събитието, което в първата вечер събра повече от 3 000 души.

Сцената "На тъмно" бе открита от бургазлиите Bee In The Bonet и пънк-рок бандата Bright Sight. След тях се представиха Млък!, които макар и в намален състав (но с разбиващи хитове като "Всички мразим красивите и умните") доказаха на феновете си защо са делили обща сцена с Marilyn Manson и пънк легендите Той Долс (Toy Dolls).
 
За купонджиите от Седем (7EDEM) пък изявата на "На тъмно" бе първо участие в Spirit Of Burgas. Шоуто им обаче моментално повиши градуса на настроението пред сцената. Всички запяха добре познатите хитове като "Всички сме луди, луди", а рефренът "Секс – никога повече няма да бъда жираф" (парче от предстоящия албум на бандата) се разнасяше наоколо дълго след края на гига.
 
Това беше и най-подходящият момент на "На тъмно" сцената да се качат Обратен ефект, които неусетно утроиха публиката. Както MySound.bg информира, музикантите се заканиха да превърнат участието си в Spirit Оf Burgas в незабравим купон. Ники Попов и ко. изпълниха обещанието си. Мощният вокал на фронтмена (на снимката с бялата фланелка) разнесе над бургаския плаж хитовете на бандата, а атмосферата пред сцената стана истински взривоопасна! Обратен ефект отпразнуваха на сцената рождения ден на своя басист Янко Доросиев и обявиха, че са готови с парчета за нов албум. Той ще бъде издаден веднага, щом мениджмънтът на бандата открие най-добрия начин да сключи договор със звукозаписна компания.

Нататък щафетата поеха Мейз (Maze). Специфичният им ню метъл вече е събрал вярна публика. Бандата изсвири парчета от първия си албум "Cell 7034", а характерният стил на вокалиста не остави никой фен безучастен.

Последен акорд в програмата на "На тъмно" сложи екипът на Zionlionz's Reggae Experience. Така ще бъде и в следващите две вечери на събитието.

Още по-атрактивен купон очаква присъстващите довечера.

Ска, пънк, реге и суинг звуци ще завладеят сцената, която още в 20 часа ще бъде открита подобаващо от Скре4 (Skre4). Frontero, Mazut, Помориънс (The Pomorians) и La Muchedumbre (Ла Мучедумбре) (със специалното участие на 4efo The Machine) ще довършат започнатото.

Междувременно не пропускайте да попълните талон за томболата на веригата, която ще раздаде още два безплатни билети за фестивала. Талоните за участие може да откриете и пуснете в магазина "На тъмно" (улица "Богориди" 16), а името на късметлията ще бъде изтеглено във фен- зоната "На тъмно" пред входа на фестивала l 18 часа.

В шатрата "На тъмно" можете да откриете най-новите артикули и идеи на марката, както и да си направите индивидуална значка със своя снимка!

Около шатрата имате възможност да срещнете с музикантите от "На тъмно" сцената, припомнят организаторите.

Пълна програма на сцената довечера по часове:

20.00 - 20.45    Skre4    
21.00 - 21.50    Frontero        
22.00 - 23.15    La Muchedumbre    
23.30 - 00.20    Mazut        
1.00 - 2.15        The Pomorians   
2.30 -  6.00       Zion Lion's Experience

Снимки на Мартин Цанков - в секцията "Галерии".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички