Македонците Superhiks се развихрят в София


Македонците Superhiks се развихрят в София

5060

Най–забележителната съвременна македонска група - Суперхикс (Superhiks), ще свири в Борисовата градина в столицата на откритата сцена на клуб "Порк Пай" (Pork Pie).

Поредната изява на вихрената шайка в България е утре.

Гостите наподобяват нашите Уикеда - стабилна брас секция, аналогични по известност и стил, дори може би малко по–признати в страната си що се отнася до награди и ротация в медиите.

Супрехикс са обявявани три пъти за най-добра група на Македония (2001, 2002, 2004); притежават награди за най-добър видеоклип (2001, 2003); за най-добър рок концерт (2004). Могат да се похвалят с над 60 000 реализирани копия от албумите си. Чести участници на фестивали като: Exit, Sziget, Hodokvas, Rock Otocec, Alarm Festival, Zagreb Open Air, Nisomnia Fest, Summer End Revent, Taksirat Festival ,T-Rock Festival, Golden Drum...

Билети за шоуто утре - в мрежата на Ticketstream.bg - "Офис 1"," М-Тел", "На тъмно", "Техномаркет", "Ориндж", "Мултирама", "Строежа". Цената на пропуските е символична - 5 лв. в предварителна продажба и на място. Вратите на клуба отварят в 19.30 ч., а концертната част стартира в 21.00 ч.

"Порк Пай", Stagemasters и "Строежа", посредством достъпните цени на билетите, канят всички, желаещи да се забавляват и порадват на лятото - на открито в Борисовата градина, с любимото питие в обновена среда, солидна сцена и саунд, и, естествено - интересна музика, която си струва да бъде открита от всеки.

Последният концерт предстои да на 31 август, когато Уикеда - една от най-доказаните български банди, ще закрие подобаващо поредицата.

Гостуването на Суперхикс е част от кампания на "Строежа", "Порк Пай" и Stagemasters с подкрепата на Bushmills и Jacobs 3in1. Инициативата обхвана 6 концерта на групи от различни държави – Босна и Херцеговина, Сърбия, Македония, Румъния, Холандия и България.

Superhiks - "Kolku Vreme"

http://www.youtube.com/watch?v=_wsH5_LiR6g

Supehicks - "Mislev deka znam" (with lyrics)

http://www.youtube.com/watch?v=lGpzsjyi2Ow&feature=related

Още - на:

http://www.myspace.com/superhiks

www.stroeja.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички