Jason Derulo идва шумно през септември


Jason Derulo идва шумно през септември

4908

Новият албум на Джейсън Деруло (Jason Derulo) - "Future History", ще излезе на 27 септември чрез Beluga Heights/Warner Bros. Records.
 
Първите два сингъла от записа са превърналото се в хит парче "Don’t Wanna Go Home" и романтичната песен "It Girl".

Мултиплатиненият певец и автор на песни разкри траклистинга на своя втори студиен албум. Deluxe Edition версията ще включва CD на "Future History" с автограф, както и възможност за директно дигитално сваляне на последния сингъл "It Girl" и още две дигитални бонус парчета, както и ремикси на синглите. Бонус песните и ремиксите ще бъдат достъпни в цифров формат в полунощ на 27 септември. Лимитираната версия на албума може да се поръча предварително директно от интернет сайта на певеца: www.jasonderulo.com

"Future History" е проект, в който Деруло преминава плавно от ултрасекси урбанистични денс парчета към любовни песни с поп звучене, които, също както в едноименния му дебют, представят смесване на жанровете и палитра от различни звуци, дълбоко свързани с поп музиката. Продуценти са The Fliptones, включително и на първия сингъл – "Don’t Wanna Go Home". Той се превърна в летен химн. В продуцентския екип на диска са авторите на хитове J.R. Rotem, Frank E, The Dream и Eman.

"В този албум исках просто да бъда себе си", споделя Деруло, написал всички песни  - самостоятелно или в сътрудничество с топимена като Kara Dioguardi, The Dream и Claude Kelly. Колекцията отразява новооткритата зрялост в личността на Джейсън. "Преди бях на 19, а сега съм на 21 и наистина някак си съм се намерил. Така че ще може да чуете един изцяло нов човек", обяснява той.
 
"Future History" включва настоящите два сингъла – "Don’t Wanna Go Home", който прекара 5 последователни седмици в Топ 10 на радиокласацията за поп, както и "It Girl", достигнал до Топ 30 на същия чарт за по-малко от 3 седмици и в момента се върти в ефира на повече от 100 радиостанции. Видеоклипът към "It Girl" е с участието на Tika Sumpter от сериала Gossip Girl и вече има над 700 хиляди посещения в YouTube за 7 дни. "Don’t Wanna Go Home" е с над 26 милиона гледания.

Деруло е натрупал повече от 395 милиона преглеждания на своя официален канал в YouTube, което го нарежда в Топ 100 на най-посещаваните канали на всички времена.
 
Гледайте "It Girl" на:

http://www.youtube.com/watch?v=4oGUHRXT-wA

"Don’t Wanna Go Home" на:
 
http://www.youtube.com/watch?v=2CGF_Z3yZAo

"Don’t Wanna Go Home" и "It Girl" са първите нови парчета на Деруло, след като миналата година той се доказа като поп сензация със серия от горещи хитове от едноименния му дебютен албум – "Jason Derulo". Сред тях са синглите "Watcha Say", който изкара 4 последователни седмици на върха на поп класациите и продаде над 3.5 милиона копия, "In My Head" с над 2.7 милиона продажби, както и "Ridin’ Solo", продал над 2.5 милиона копия. Със своя тираж от над 13 милиона сингъла и повече от 850.000 албума в целия свят, Деруло е един от първите мъже солови изпълнители, който с първите си два сингъла последователно бележи #1 хита в класацията Billboard Pop Songs в нейната 17-годишна история.

Той спечели 5 награди на тазгодишните BMI Pop Awards, включително за композитор на годината, което отличие сподели с продуцента на дебюта си албум JR Rotem.

"Future History":

"Don't Wanna Go Home"
"It Girl"
"Breathing"
"Be Careful"
"Make It Up As We Go"
"Fight For You"
"Pick Up The Pieces"
"Givin Up"
"Bleed Out"
"My S**t"
"X"
"Dumb"

"Future History" ще бъде на музикалния пазар у нас от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички