Талантливката JoJo на нов глас


Талантливката JoJo на нов глас

4666

Спомняте ли си 13-годишната сладурана, която припяваше "Get Out"?

Браво на вас! Но сега се пригответе за една пораснала звезда – премиерата на първия сингъл от новия албум на сладураната Джоджо (JoJo) предстои на 6 септември.

Парчето носи заглавието "Disaster" и ще бъде включено в дългоочаквания трети запис на Joanna Levesque - "Jumping Trains", който ще излезе в началото на следващата година.

Голямата изненада за феновете е, че премиерата на песента ще съвпадне и с турнето на вокалистката в САЩ. Тя ще се присъедини тази есен към Джо Джонас (Joe Jonas) и Джей Шон (Jay Sean) в 19 североамерикански градове, сред които Ню Йорк, Лос Анджелис, Сан Франциско и Чикаго. Неслучайно обаче първият концерт ще бъде в Бостън – това е родният град на красавицата.

Миналата есен тя пусна микс, който достигна 400 000 тегления, а в добавка взриви интернет пространството и с ремикса си на парчето на Дрейк (Drake) -  "Marvin`s Room".

Открита от Винсънт Хърбърт, човек зад Алия, Тони Бракстън и Дестини’с Чайлд, ар-ен-би изпълнителката дебютира талантливо на крехката 13-годишна възраст с едноименен албум през 2004, което не се оказа пречка записът да стане платинен. Гласът на Джоджо е всичко онова, заради което е измислен този жанр. Блендата й може да е само леко писклива, когато трябва, но и достатъчно плътна, за да привлича вниманието.

"The High Road" – нетрудният за 16-летната ученичка втори редови диск, бе като запазено място на галавечеря на "Топ 10"-те й лелки и каки като Уитни Хюстън, Бионсе, Тони Бракстън, Кристина Агилера, Селин Дион (Celine Dion)... Там дори самата Парис Хилтън (Paris Hilton) подсмърча с удоволствие при купичката с центове до веце-то. Продукцията придоби златен статус, а Джоджо стана най-младата певица, оглавявала световните класации с дебютeн сингъл ("Leave (Get Out)".

Тя се превърна в първата 13-годишна изпълнителка, получила номинация за престижните награди MTV VMA Awards.

Joanna Levesque има продадени над 3 милиона албума по цял свят до момента.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички