ЧРД на Галин Беличовски


ЧРД на Галин Беличовски

6543

Галин Беличовски става на 51 днес.

"Чувствам се на не повече 30, изпълнен съм със сила и съм готов да ги помета на феста", каза музикантът, който заедно с групата си Van Galen Band ще свири на фестивала Waterstock 2011 навръх празника си довечера.

"За мен е голям подарък от съдбата да съм част от такова престижно събитие", допълни Гальо, като не скри, че възнамерява и да почерпи, но след края на изявата.

Както MySound.bg извести, бандата представя с турне своя албум "Shut Up AndListen ". Предишната спирка от обиколката бе Балтимор, Мериленд, на 26 август. "Беше страхотно - ентусиазирана публика и два биса", довери Беличовски, известен и като член на българските формации Импулс и Маратон.

Въодушевени от горещия прием на феновете, рокаджиите влизат в собственото си студио през есента за записи на част от своя следващ диск. Очакват с нетърпение и новото си попълнение.

Барабанистът Гари Реденте (Gary Redente), свирил с Брус Спрингстийн (Bruce Springsteen), Ван Зант (Van Zandt) и Гари Ю Ес Бондс (Gary U.S. Bonds), ще замени Марк Търнър (Marc Turner).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички