Ина Григорова даде първото си интервю от 10 години


Ина Григорова даде първото си интервю от 10 години

9317

След силния старт на новото магазинно-информационно предаване - "Преди обед", със специални гости семейство Соломон и Гергана Паси, зрителите на bTV ще видят Ина Григорова.

Първото интервю, което тя дава от 10 години, ще бъде излъчено от 10.00 ч. утре.

Творческият директор на предаването, Георги Тошев, ще срещне публиката с  авторката на едни от най-хубавите текстове в съвременната българска поп музика в сърцето на Манхатън, където тя живее в момента.

Позната на аудиторията като перо на списанията "Егоист" и "Едно", както и  водеща на телевизия ММ и "1002 нощи", Григорова сподели с водещата Елена Розберг какви са били мотивите й  да напусне страната на върха на славата си и за творческите предизвикателства при създаването на текстовете на "Мога" и "В трето лице" на Ирина Флорин, "Няма как" на Антибиотика и "Обсебен" на Стенли. Ина ще говори за настоящите и бъдещите си проекти, ще сподели и любопитни факти от личния си живот.

Валентина Войкова и Теодора Духовникова пък ще  потърсят аргументи за и против държавните или обществените училища,  докато зрителите ще се запознаят с образователните практики в лицензираното от тази учебна година Валдорфско начално училище.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички