Warm Up! парти подгрява за D-Formation в Ялта


Warm Up! парти подгрява за D-Formation в Ялта

5064

Първото издание на Warm Up! с Хуан Алварез (Juan Alvarez) предстои в "Ялта" довечера.

Всяка сряда феновете на динамичното и свежо звучене на резидента в столичния клуб ще имат възможност да загряват за "тежкия" уикенд.

Хуан ще заложи на модерно звучене, ще демонстрира уникален стил, обещава и различна селекция всеки път. Едва ли има някой, който по-добре от него може да подгрее за парти?! Доказвал го е многократно, всеки път, когато застане зад пулта преди появата на гостуващите звезди както в "Ялта", така и на Solar Summer Festival.

Както MySound.bg извести, към Solar After Parties на 23 септември, петък, ще се включи артистът, за когото България е като втори дом – Ди-Формейшън( D-Formation), познат още като Димас (Dimas).
 
Испанската звезда пусна нов мискиран диск за Yoshitoshi Madrid - New Mix Compilation, който издаде наскоро (http://www.youtube.com/watch?v=O_tvcEJl6Eg). Освен за лейбъла на Шарам (Sharam) - Yoshitoshi Recordings, гостът прави ремикси и продукции за лейбъла на Mark Knight Toolrooms. Димас не случайно е наричан покровител на дансинга днес.

Съботната вечер (24 септември) е запазена за артистите на Surrealism Muzik и ъндърграунд поредицата Surrcasam. Зад пулта ще застанат резидентите на Surrcasm Nights' - Surrealism (Nick Nickolov и Kalin Todorov) и Dirtyfunked Audio. Креативният екип на Kalin (част от Surrealism) и Dirtyfunked Audio (аka Garo) се завръща за трети сезон в "Ялта". За да представи предимно български артисти от клубната сцена.

Партитата Surrcasm Nights ще се случват един път в месеца, за да задоволят музикалните предпочитания на всички, изискващи качествен хаус и техно звук - далеч от преходността на комерсиалното, категорични са организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички