United Colors Оf Music обединява музиката в Ялта


United Colors Оf Music обединява музиката в Ялта

5055

Dr.Feelgroove и Puma Social ще представят United Colors Of Music в столичния клуб "Ялта" тази вечер.

Партито обединява най–доброто от електронната денс сцена с хип-хоп, фънк и денсхол музиката. 

"Обединители"-те са Dr.Feelgroove, DJ Ради (DJ Rady), Deep Laid, Veselin Dimitroff и Konstantin Moev, които ще се вихрят в голямата зала на клуба. Deep Laid и Veselin Dimitroff ще подгреят гостите с хаус, умело миксирайки хаус, тек хаус, прогресив и техно. Зад пулта ще застанат и Dr.Feelgroove (на снимката) и DJ Ради, подготвили сет, комбиниращ хаус, фънки, тех и трайбъл. След тях ще се включи и младата надежда на българската електронна сцена - Konstantin Moev, залагащ на транс звученето.

Yalta Junior и градината на заведението пък ще бъде преобразена в минисцена за хип-хоп, фънк и денсхол. Зад пулта ще се изявят младата и бързо набираща скорост българка - DJ CASS, и DJ Darkstep. Ще се върнем обратно в най-горещите летни нощи с Bashmet, обещаващ селекция от денсхол, анонсираха организаторите.
 
Предвидено е и уникално светлинно шоу, за което ще се погрижи Емил Георгиев. Той e част от всички светлинни ефекти от партита на "Ялта" и Solar Summer Festival 2011.

United Colors Of Music е партито, което ще представи музикално обединение на различни и любими стилове музика, тъй като тя е тази, която ни събира и прави щастливи, подчертаха от управата на клуба, който ще бъде домакин легендарния Дани Рамплинг утре.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички