Музикално пътешествие с Miguel Migs и Lisa Shaw


Музикално пътешествие с Miguel Migs и Lisa Shaw

4831

Българските фенове на хауса ще се потопят надълбоко в стила с чувствения грууви саунд на Мигел Мигс (Miguel Migs).

Забележителният американски диджей пристига със страхотната вокалистка Lisa Shaw (двамата на снимката) за парти в столичния клуб "Ялта", което ще се състои на 28 октомври, петък.

Lisa притежава плътен и неповторим глас, придаващ още по–голяма дълбочина и чувственост на парчетата на Мигс.

(http://www.youtube.com/watch?v=8SZki-YciIU)

Гостът е сред пионерите в чил-аут музиката и така наречения "зареждащ" хаус. Правил е ремикси за звезди като Бритни Спиърс (Britney Spears), Macy Gray и Лайънъл Ричи (Lionel Richie), а новият му албум "Outside The Skyline" показва неговата подчертана любов към регето и страстта му към класическия рок, блус, фънк и соул.

(http://www.youtube.com/watch?v=69EsZlK6MG0).

На следващия ден - 29 октомври, събота, клубът ще домакинства на поредицата PLAY, която ще отпразнува първия си рожден ден. По този повод от Виена пристига тек-хаус гуруто Andrew Divine с типичния си ударен и грууви звук. Есенцията на неговите сетове и продукции е тек-хаусът, но както той сам казва: "Независимо от стила и жанра, който свиря в момента, най-важното нещо винаги е било да търся онези редки тракове с определен специален елемент в тях".  Като резидент в големите клубове във Виена, той се е изявявал с David Herrero, Tapesh, Den Ishu, Chris Tietjen, Christian Smith, Tiefschwarz, Sante, Jerome Ismae.

С това обаче събитията в "Ялта" не приключват. В понеделник, 31 октомври, навръх Halloween клубът ще се превърне в най–страшното място в София. По традиция заведението отново ще е напълно преобразено и със сигурност по–страшно и ужасяващо от всичко, виждано досега.

С годините клубът доказа, че, ако някой иска истинско Halloween парти, негово място е именно в "Ялта". Затова и тази година няма да се размине без "пролята кръв", призраци и зомбита, уверяват от управата на клуба. Темата този път е Murder On The Dancefloor, а за музикалната селекция ще се погрижат резидентите Любо Урсини (Liubo Ursiny) и Хуан Алварез (Juan Alvarez).

Билети за партитата - в eventim.bg и ticketstream.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички