Графа и приятели пяха благотворително в зала 1 на НДК


Графа и приятели пяха благотворително в зала 1 на НДК

4652

Графа сътвори незабравимо преживяване за всички свои фенове в препълнената зала 1 на НДК снощи.

Както MySound.bg вече извести, концертът "От любов към живота" бе посветен на едноименната кампания на AVON срещу рака на гърдата. Всички присъстващи споделиха посланията за вярата в живота, които Графа и приятели отправиха от най-голямата сцена в България.

Влади Ампов бе поканил за шоуто Белослава, Хилда Казасян, Сантра и Спенс, Любо и Орлин, Елица Тодорова и Стоян Янкулов, Колумбиеца и Diamante, Рут Колева. Заедно с музикантите Милен Кукошаров, Димитър Семов, Веселин ВеселиновЕко, Георги Янев, Мирослав Иванов представиха в нови аранжименти най-големите хитове на Графа и песните от последния му албум "Невидим". Те показаха на гостите по най-категоричния начин, че чрез музиката човек може да поддържа надеждата и любовта към живота.

В края на най-голямото събитие в кампанията срещу рака на гърдата тази година беше обявена и събраната до момента сума. Валентина Бешевишка, маркетинг мениджър на AVON за Дунавския регион, обяви: "Благодарение на всички вас тук днес, благодарение на огромната ни вяра и неуморния ни труд вече 9 години, днес сме щастливи да обявим, че само през 2011 година в кампанията "От любов към живота" са събрани 191 000 лв. С тях ще дарим апаратура за седем нуждаещи се болници в цялата страна".

Дарената до момента в кампанията сума надхвърля 1 милион лева. За девет години в рамките на "От любов към живота" са осъществени над 23 000 безплатни прегледа за жени в цялата страна. Наред с това е дарена и апаратура за превенция на рака на гърдата.

Усилията на AVON в кампанията са насочени изцяло в посока профилактика на българката, защото ракът на гърдата е 100 % лечим, ако бъде открит навреме.


 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички