Мистерията на българските гласове в новия сингъл на Jason Derulo


Мистерията на българските гласове в новия сингъл на Jason Derulo

4270

Третият сингъл на Джейсън Деруло (Jason Derulo) – "Breathing", от неговия актуален албум "Future History", е със семпъл от песента "Пиленце пее" в изпълнение на женския вокален ансамбъл Мистерията на българските гласове.

Мотивът от българската народна песен се чува още в първите секунди на новото парче и звученето му се засилва с кулминацията на мелодията, като се извисява над бързия, наситен, електронен ритъм, докато силният глас на Джейсън влиза в синхрон с уникалния семпъл.  

"Breathing" не изневерява на денс стила на Деруло, но в същото време парчето е с прочувствено и лично послание за загуба на близък човек или любов, които ни карат да изпитваме липса и мъка във всяка секунда от деня и нощта.

По този начин самата динамична и танцувална музика създава усещането, че има надежда да се преборим с болката, дори когато се чувстваме най-тъжни и безпомощни.

Певецът споделя, че целият диск е много личен, а песните в него са свързани с израстването му до по-зряла възраст през последната година. Това си личи именно в предишния сингъл "It Girl" и настоящия "Breathing", които изпращат искрени и емоционални послания, като в същото време биха накарали всекиго да танцува.

"Future History" е на музикалния пазар у нас от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички