Том Джоунс аплодира финалистите в X Factor


Том Джоунс аплодира финалистите в X Factor

4444

Том Джоунс (Tom Jones) аплодира изпълнението на мегахита си "Kiss", с което финалистите в X Factor го посрещнаха минути преди концерта му в София.

Единствено младите български таланти от това шоу имаха привилегията да се срещнат и запознаят с изпълнителя на "Delilah", "Sexbomb", "If I Only Knew" и "What`s New Pussycat". Легендарният певец се поинтересува от развоя на надпреварата, в която участват Александра, Ангел и Моисей, Богомил, Рафи, Стела и Voice Of Boys, заинтригуван бе и от това какви са техните планове и мечти.

След като си направиха снимка с госта, участниците се сляха с хилядите фенове на Том Джоунс в "Арена Армеец". Дори там Боги, Рафи и компания не останаха незабелязани, раздавайки автографи на хората, които ги обичат.

Истинска истерия около тях обаче се разрази на следващия ден, когато над 2 000 души имаха възможност да видят и чуят на живо Топ 5, който за първи път се изяви на сцена, различна от тази, на която всеки вторник и сряда в ефира на "Нова телевизия".

През цялото време екзалтираната публика пя заедно със своите любимци. Рафи отново доказа, че е изграден артист и шоумен. Моментът, в който Стела се качи на сцената, започнаха скандирания за "Price Tag" – песента, с която тя се яви на кастинга. След нея Александра удиви за пореден път всички с невероятния си глас, а Ангел и Моисей изнесоха истинско шоу, гарнирано с бийтбокс. На финала Богомил разплака стотиците си фенки още с качването си на сцената.

След концерта, който продължи над два часа, финалистите раздаваха автографи. Почитателите им плачеха от щастие, снимаха се с тях и им пожелаха успех и след края на шоуто.

Деветата седмица на музикалното шоу е посветена на едни от най-великите крале и кралици на световната музикална сцена –  Елвис Пресли, Стиви Уондър, Тина Търнър, Елтън Джон, Майкъл Джексън, Шаде, Ейми Уайнхаус и Лейди Гага (Lady Gaga).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички