Китарният герой Vinnie Moore сред ВИП-а на Skopje Connection


Китарният герой Vinnie Moore сред ВИП-а на Skopje Connection

4208

Вини Мур (Vinnie Moore) (http://www.vinniemoore.com), един от най-влиятелните рок китаристи в света от 80-е години насам, ще бъде сред VIP-гостите на концерта на Skopje Connection (http://www.myspace.com/theskopjeconnection), информираха организаторите.

Както MySound.bg вече огласи, македоно-италианското трио ще свири като част от афиша на радиофестивала "Аларма Пънк Джаз" (http://www.facebook.com/alarmapunkjazzfest) в Студио 5 тази вечер.

Струнният ас, който ще кацне с групата си в България днес следобед, ще се изяви в София и Бургас по покана на "Флешбоун".

Концертът в столицата е утре, 22 ноември, а в морския град - на следващия ден.

Часове преди шоуто в софийския клуб Mixtape 5, Вини ще раздава автографи в Музикален център "Икономов" на улица "Лавеле" 8. Феновете могат да видят една истинска легенда от 15.00 ч.

Визитата на виртуозния китарист и неговия бенд, съставен от италиански музиканти, е част от мини турне в Европа, включващо едва 14 дати.

Билети за концертите на Мур: 40 лв. в мрежата на "Ивентим" - "Пикадили", Office 1 Superstore, "Германос", "Мултирама" и онлайн чрез www.eventim.bg

В деня на концерта -  50 лв.

Пропуски за Skopje Connection: 10 лв. в Билетен център, НДК, на входа на Студио 5 и чрез www.ticketstream.bg, www.eventim.bg и www.kolektivno.net

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички