Последното парче на Дони и Нети - Искаш ли, стана саундтрак


Последното парче на Дони и Нети - Искаш ли, стана саундтрак

5434

Казанлъшкият театър "Любомир Казанджиев" ще представи Ladies' Room, в която творба участва и Добрин Векилов-Дони, превъплъщавайки се в ролята на оперен певец (на снимката).

Саундтрак към модерната британска пиеса (по М. Невил и Дж.П.Хакълби) е последният радиосингъл на Дони и съпругата му Антоанета Добрева-Нети - "Искаш ли".

Постановката, която ще бъде представена на 5 и 6 декември, разглежда мечтите и страховете, приятелството и предателството, както и "напразните усилия на любовта" днес. Всичко това - през много, много смях. Режисьор е Надя Асенова, сценография, костюми и анимация - Кънчо Касабов.

"Искаш ли" е по музика и текст на Дони, аранжимент -  Дони и Иван Христов. В записа на участват и Станислав Панайотов – цигулка, Иван Христов – акордеон и Дарин Василев – китара. Приключва работата и върху видеоклипа с режисьор Златка Шеткова ("Напролет", Има време" - виж клипа ТУК).

Нети може да бъде видяна на театрална сцена в столицата в "Красиви тела" ("Сълза и смях", 7 и 21 декември), "Боси в парка" (театър "Сълза и смях", 8 декември), "Железният светилник" (9 и 16 декември, Нети е в ролята на Ния) и "Стъпка напред" (Младежки теаатър "Николай Бинев", 14 декември).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички