Mark Knight и D.Ramirez на Solar Christmas 2011 в Арена Армеец


Mark Knight и D.Ramirez на Solar Christmas 2011 в Арена Армеец

3445

Управата на столичния клуб "Ялта" e подготвила специален подарък за всички фенове на електронната музика у нас за Коледа.

След суперуспешното тазгодишно издание на най-големия фестивал за електронна музика у нас – Solar Summer Festival, родните фенове могат да очакват поредното парти от световна величина със зимното издание на фестивала - Solar Christmas 2011.

Събитието, обявено за зала "Арена Армеец", е навръх Коледа - 25 декември.

Иконата на съвременната хаус музика - Марк Найт (Mark Knight), пристига специално за проявата. Както MySound.bg вече писа, миналата година той направи впечатляващо коледно парти в "Ялта", а клубът се оказа тесен да побере всички желаещи да празнуват със своя любимец. Той хвърли поредната си парти бомба на Solar Summer Festival това лято. Заедно с Fedde le Grand и Мартин тен Велден (Matijn Ten Velden) поднесоха невиждано 6-часово шоу, веднага, след което Найт сподели с хилядите си фенове в социалните мрежи: "Най-доброто парти на годината. Огромно благодаря на невероятните хора на България". 

Затова "Ялта" ще принесе магията от незабравимата нощ на Solar Summer Festival в специалното зимно издание на фестивала Solar Christmas точно на Коледа. И за да събере всички купонджии, клубът се пренася в най-голямата зала в България – "Арена Армеец", с подкрепата на J&B, което ще търси съавтори за българско клубно парче на проекта City Remix (www.cityremix.bg) на място.

Резидентите Хуан Алварез и Любо Урсини също ще се изявят на партито.

С Марк за първи път у нас пристига и една от звездите на суперуспешния му лейбъл ToolRooms Records - D.Ramirez. Той е един от най-класните диджеи и продуценти, носител на наградите за най-добър ремикс и най-добър продуцент на списание DJ Magazine за 2007. Специален гост на вечерта ще бъде официалният емси на най-известното в света денс събитие – White Sensation - MC Gee. Шоуто ще бъде подсилено от уникалния пърформанс на атракцията на Ибиса: двата робота Kryomen, които ще покажат мултифункционалността си, комбинирайки всички най-нови технологични ефекти на съвременната клубна култура – LED екрани, множество 100 MW лазери и специална пиротехническа система.

Напълно преобразена с над 200 кв.м. видео стени, залата ще стане домакин на истински парад от коледни чудеса. Светлинно шоу и много лазери ще бъдат осигурени от английската компания, която Tiesto и Армин ван Бюрен (Armin van Buuren) традиционно използват за мултимедийните си представления на Solar у нас. Така в комбинация от специалните визуализации, с които пристигат звездите, всеки гост ще се превърне в герой от истинска коледна приказка.

Доказаният нюх към качествени парти забавления, както на класирания на 19 място в Топ 100 на най-добрите клубове в света - "Ялта", така и J&B и на бирата Tuborg, е гаранция за коледното чудо, което ще се случи в зала "Арена Армеец" на 25 декември.

Билети на цена от 35 лв. - чрез еventim.bg и ticketstream.bg и на бара в "Ялта".

Междувременно, феновете на хауса могат да спечелят билети за Solar Christmas 2011 от Tuborg, като крайният срок е днес.

Всеки може да се включи в онлайн играта като сканира QR кодa от етикет на бутилка TUBORG Green или TUBORG Christmas Brew в специално разработеното за целта приложение във Facebook http://www.facebook.com/tuborg.bg?sk=app_187986521290062 и попълни кратка регистрационна форма. Двама късметлии ще спечелят и днес по две покани за най-горещото коледно събитие в столицата.

"По случай Коледа ще подарим на 10 от почитателите на добрата музика и хубавата бира невероятно изживяване. А за всички, които ще присъстват на партито, сме подготвили специална TUBORG изненада – 4-метрова коледна елха, изградена от близо 500 сини еднолитрови бутилки TUBORG Christmas Brew", каза Маргарита Казакова, бранд мениджър на TUBORG в "Карлсберг България". Solar Christmas ще бъде култовият финал на музикалния календар на TUBORG през 2011, в която раздадохме на българските фенове стотици билети за големите музикални събития у нас и в Европа", допълни тя.

Всички желаещи ще могат да си направят снимка с чудовищната машина Kryoman и нестандартната коледна елха.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички