Michael Buble със специален концерт за Коледа


Michael Buble със специален концерт за Коледа

5024

Само броени дни след премиерата в САЩ, българската публика ще се наслади на уникален телевизионен коледен концерт на Майкъл Бубле (Michael Buble).

ТВ7 ще го излъчи от 21.45 днес.

NBC засне и пусна този месец специаленото шоу с подбрана публика, голям оркестър, забавни скечове и впечатляващи гости като идола на тийнейджърите Justin Bieber, латино певицата Талия (Thalia), актьора Tracy Morgan и други.

По време на едночасовото канадската суперзвезда изпълни песни от новия си албум "Christmas", някои от които са сред #1 хитовете на празничния сезон.

Освен със силния си глас, който се превърна в негова абсолютна запазена марка, Бубле забавлява публиката и с няколко скеча. Певецът показва харизматичната си личност и изразено чувство за хумор, като разчупва атмосферата, на моменти превъплътявайки се в комик. Разбира се, най-впечатляващото в този концерт е магическата коледна атмосфера, създадена от класически празнични песни от проекта, изпълнени на живо с оркестър и в съвсем нов и оригинален аранжимент.

"Christmas" е най-успешният запис на вокалиста до момента. За трета поредна седмица е #1 в класацията за албуми Billboard 200. Това е празничното послание на артиста към феновете, отправено в любимото за самия него време на годината – Коледа. Специалният албум продаде почти половин милион копия само през изминалата седмица и така общите му продажби в САЩ надминаха 1.7 млн. Синглите "All I Want For Christmas Is You" и "It’s Beginning Тo Look А Lot Like Christmas" са съответно #1 и #2 в чарта Adult Contemporary. Така, за първи път в историята на този чарт един и същ изпълнител заема първите две места с песни от един и същи албум.

В световен мащаб "Christmas" надминава впечатляващите продажби от 6.2 млн. копия досега. Албумът е #1 в САЩ, Великобритания (където е и с петкратно платинен статус), Канада (шест пъти платинен), Австралия (трикратно платинен), Норвегия, Холандия, Ирландия, Аржентина, Нова Зеландия, Финландия и Корея.

Очаква се дискът да се превърне във втория най-продаван запис за цялата 2011, въпреки че излезе едва преди два месеца.

"Christmas" е на музикалния пазар у нас от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички