ЧРД на Сode: Полетът на диското!


ЧРД на Сode: Полетът на диското!

4034

Организаторите на поредицата тематични партита Сode: ще отпразнуват своя втори рожден ден на престижната сцена на Sofia Live Club от 22.00 ч. днес.

Гостите на уникалното шоу Сode: 2 Years Disco Flight ще бъдат завладяни от най-доброто, представено до момента от превърналите се вече в традиция поредица тематични събития. Изявата ще събере на една сцена DJ toKKah, DJ Vladislav Rashkov, DJ Sono Di Vaio, певиците Силвия Монева и Анна Овчарова - Annayah, тромпетиста Тодор Бакърджиев. Специален гост е балерината от Националната опера и балет и лауреат на редица награди - Кристина Чочанова. За визуалните ефекти ще се погрижи Любо Петров. Екипът на Сode: ще подари на присъстващите незабравима вечер, която ще проследи историята на лейбъла, но и ще постави отправната точка за бъдещото развитие.

Сode: 2 Years Disco Flight "времето на промяната" в организацията на клубни партита. Подготвени са кадри от най-емблематичните периоди за лейбъла, които да припомнят развитието му като концепция за българската клубна сцена и да провокират въображението за нови идеи. Посредством музика, танц и визуални ефекти, Сode: ще "прелети" през определени знакови за различните поколения музикални и шоу моменти от световната история. Публиката ще бъде въвлечена в духа на няколко музикални десетилетия под общата стилна "опаковка" Сode: 2 Years Disco Flight.

Цветелин Иванов, продуцент и криейтив директор на поредицата, обещава за пореден път, непосредствено преди посрещането на Новата 2012, да "запали" настроението на гостите със стилен и наситен синтез от вокали, музика, танц, визуализация ... и още нещо. Това ще бъде и 20-о по ред успешно събитие за винаги различния и провокативен проект.

Сode: е марка, който включва в себе си три основни елемента – разнообразие, оригиналност и забавление за младите. Идеята за подобен тип събития на българската клубна сцена съдържа в себе си не само качествена музика, но и атрактивна хореография с плътна визуална подкрепа. За реализацията на тази завършена парти концепция работи професионален екип, съставен от експерти в своите области. Някои от тях са познати от участието и работата си в телевизионни формати като X Factor, Big Brother, "Мюзик Айдъл "(Music Idol), "Гласът на България" и други.

В рамките на две години, Сode: набра скорост и успя да се интегрира в утвърдени столични клубове и много други, като това доказва универсалността на проекта и неговата богата гама от възможности и гъвкавост – различни сцени, атрактивни тематични събития, много и различни професионалисти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички