Danza Kuduro на Don Omar хит на 2011 според слушателите на N-Joy


Danza Kuduro на Don Omar хит на 2011 според слушателите на N-Joy

4402

Феновете на радио N-Joy избраха със значителна преднина парчето "Danza Kuduro" на Дон Омар (Don Omar) за тоталния хит на 2011.

Както MySound.bg съобщи, изпълнението е на втора позиция и в официалната еърплей класация на България, след "All My People" на Саша Лопез (Sasha Lopez).  

Слушателите гласуваха за своя фаворит за цялата година между селектираните 40 хитови песни през декември.

Дон Омар (на снимката) запази лидерското си място от лятната класация N-Joy Summer Hits Top 20 с 1 520 гласа. След него в Топ 5 за годината се подредиха "Pumpin’" на Lucky Man Project (648 гласа), "Никой" на Графа (591 гласа), "Rain Over Me" на Питбул и Марк Антъни (580 гласа) и "We Found Love" на Риана (Rihanna) (567 гласа).

Над 10 000 слушатели на радио N-Joy гласуваха на официалната facebook страница на медията и така взеха участие в определянето на абсолютните хитове за последната година.

Лилия Димитрова се оказа истинска късметлийка като посочи своя фаворит за хит и спечели уникалната голяма награда – уикенд за двама в СПА хотел в прочутите Старозагорски минерални бани, включващо всички процедури и All Inclusive и едно вълнуващо преживяване - организирано посещение на градините и фабриките на "Дерони".

Още - на:

www.njoybg.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички