Мегапарти за 15 години Hospital Records и 13 години H.M.S.U.


Мегапарти за 15 години Hospital Records и 13 години H.M.S.U.

1960

Два рождени дни ще се развихрят в една нощ - 21 януари.

Дръм-ен-бейс вечерта Hospitality ще озвучи трите зали на столичния парти център "4 км" по случай 5-годишнината от Hospital Records и 13-я рожден на промоутърската организация H.M.S.U.

Партито се очертава сред най-мащабните за сезона. Не случайно "4 км" ще отвори и трите си зали за пръв път от 1 година насам. Дори и така е възможно да не се поберат всички родни фенове, желаещи да видят гостите от авторитетния лондонски лейбъл, поясняват организаторите.

Hospitality е пътуващо по света клубно събитие, развито от британския дръм-ен-бейс лейбъл Hospital Records. Вечерите с това име са смятани за едни от най-добрите на световната клубна сцена заради безкомпромисния музикален подбор. В изявата у нас ще се включат основателят на HospitalLondon Elektricity (на снимката), две от най-прогресивните имена на световната дръм-ен-бейс сцена – S.P.Y и Sigma и вокалистите Dynamite MC и MC LowQui.

Зад London Elektricity се крие Tony Colman. Замесен в дръм-ен-бейс от средата на 90-е, съоснователят на Hospital Records е водеща фигура в развитието на жанра и до днес. Отговорен за някои от най-големите хитове на Hospital (”Round The Corner”, “Different Drum”, “Just One Second”), той си е изградил репутация на първокласен продуцент и диджей с впечатляващ каталог от сингли, ремикси и цели пет студийни албума. Carlos Lima, познат и като S.P.Y,  пък обещава да отсрами по-младите артисти в каталога на лейбъла. Диджеят участва в юбилейната компилация  “Untold Future”. Неговите ремикси за артисти като Delilah, Chase & Status и Wretch 32 неотдавна представиха уменията му на по-широката публика.

Cameron Edwards и Joe Lenzie (a.k.a Sigma) пробиват още с появата си на дръм-ен-бейс сцената през 2007. Вече спечелили уважение като продуценти и диджеи, двамата продължават да експериментират и към днешна дата. Dynamite MC (Dominic Smith) е израснал, обикаляйки света – Германия, Ирландия, Бразилия, а сега се подвизава в Лондон, Англия. Набира популярност покрай работата си с Roni Size и Reprazent. Сътрудничил си е с The Nextmen, DJ Skitz, Scratch Perverts, Andy C, DJ Zinc, Krafty Kuts.  В соловата му дискография са албумите “The World of Dynamite” (2004) и “Big Man Talk” (2006). В момента работи над новия си проект “Radio-Active” с подкрепата на сериозни продуценти, сред които Shy FX, Skream, Zinc, Jack Beats и Red Light. LowQui е еднакво убедителен и като диджей, и като MC. Има усещане за микса, неповторима способност да разбира публиката и да предава енергията между нея и самия диджей, обясняват изкушени от електронната сцена. МС LowQui не се разделя с микрофона второ десетилетие, като редовно е избиран за партньор на Голди (Goldie), S.P.Y, Andy C, DJ Marky, Black Sun Empire, Skream, Benga, Storm.

Заедно с гостите, умения ще демонстрират и рождениците от H.M.S.U. CrewHigh Roll (Konspirator & Mocks), acidtrip, targy и Ogonek. Организаторите обещават мощен звук, атрактивни светлини, декори и ефекти, за да представят подобаващо най-доброто от световнатия дръм-ен-бейс в една вечер.

Билетите са в продажба чрез www.Eventim.bg, като днес е последният срок за промоционални пропуски по 20 лв, а от утре стават 25 лв.

На входа от 21.00 до 22.30 часа ще струват 25 лв, а след  22.30 ч.  ще са по 30 лв.

Възрастовото ограничение е стриктно 18+.

 Още - на:

http://www.facebook.com/events/302063773165529/

http://13years.hmsu.org/

http://www.hospitalitydnb.com/2012/01/hospitality-bulgaria/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички