Madonna втрещи феновете с името на новия си албум - MDNA


Madonna втрещи феновете с името на новия си албум - MDNA

3561

Какво се крие зад името на новия албум на Мадона (Madonna) - MDNA, е сред най-обсъжданите теми в социалната мрежа twitter.

Вокалистката разкри заглавието на своя 12-и студиен проект в разговор с телевизионния водещ Греъм Нортън (Graham Norton).

Според едни от феновете на певицата абревиатурата означава наркотика екстази, въпреки неточното изписване с N вместо с М (правилното е MDMA, идващо от 3,4-Methylenedioxymethamphetamine). Други предполагат, че значението му е Madonna DNA (Мадона ДНК).  Най-вероятно обаче става въпрос за игра на думи, тъй като МDNA се ползва и за обозначаване конкретно на митохондриална ДНК (MDNA/mtDNA).

Това е окончателното име на албума, който ще се появи скоро на музикалния пазар, преди огласената дата - 12 март. "Зависи от това кога ще хакнат сървъра ми", пошегува се тя по повод изтичането на парчето "Give Me All Your Luvin". Неговата премиера бе обявена за края на януари, непосредствено преди предстоящата ѝ изява на Bridgestone Halftime Superbowl на 5 февруари, но изтече още през ноември 2011.

Новият материал на Материалното момиче ще бъде издаден чрез Interscope Records, компания на гиганта Universal Music Group. През 2007 вокалистката  подписа сделка с Live Nation, която включваше издаване на нови студийни записи, турнета, мърчандайзинг, официален фен сайт, DVD, музикално насочени телевизионни участия, филмови проекти и договори за спонсориране. От Live Nation Entertainment потвърдиха неотдавна, че Мадж има договор с лейбъла за издаване на три албума, всеки от които ще ѝ донесе по един милион долара. Въпреки всичко тя ще продължи да прави турнета с помощта на Live Nation Entertainment.

Именно по силата на контракт, подписан с тази компания, Кралицата на поп музиката пя за първи път и в България през 2009.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички