Духаме свещите за рождения ден на H.M.S.U. и Hospital Records


Духаме свещите за рождения ден на H.M.S.U. и Hospital Records

4267

Тринайсет години от създаването на родната дръм-ен-бейс формация H.M.S.U. се навършват днес.

Както MySound.bg вече огласи, събитието ще бъде отбелязано с мощно парти, на което рожденици и фенове ще празнуват съвместно с добро настроение и качествена музика. Купонът е в столичния парти център "4 км" довечера. В забавата ще се включат и легендите от Hospital Records London Elektricity, S.P.Y и Sigma, които пък честват 15 години от създаването на лейбъла. С вокалното оформление ще се заемат майсторите Dynamite MC и MC LowQui. Със съвместни усилия H.M.S.U. и Hospital ще представят на българската публика смятаното за най-добро парти в целия свят, Hospitality.
 
В бялата зала ще се вихрят рождениците от H.M.S.U. – Konspirator, Mocks, Ogonek, Targy, acidtrip и EXo. Към тях ще се и присъедини и ветеранът Liusy, който е бил част от отбора на H.M.S.U. в ранните години на организацията. Konspirator и Mocks ще се изявят както поотделно (в H.M.S.U. room), така и заедно, представяйки съвместния си проект high rollHospitality room). Сетът им ще бъде придружен от гласа на родния талант Рут Колева.

Програмата:
 
Hospitality Room (black hall):

23:30 - 00:30 - high roll feat. Ruth
00:30 - 02:00 - London Elektricity feat Dynamite MC
02:00 - 03:30 - SPY feat. Lowqui
03:30 - 05:00 - Sigma
05:00 - 06:00 - acidtrip

H.M.S.U. Room (white hall):

23:00 - 00:00 - Liusy
00:00 - 01:00 - EXo
01:00 - 02:00 - Targy
02:00 - 03:00 - Ogonek
03:00 - 04:00 - Konspirator  
04:00 - 05:00 - Mocks

Междувременно, малката зала ще се превърне в средище на дръм-ен-бейс звученето. Именно там ще се състоят редица уъркшоп и други инициативи за най-зарибените фенове, продуценти, диджеи и емсита. Голямата изненада е, че Тони Колман (London Elektricity) ще проведе занятие на тема Hospitality и Hospital Records. Атмосферата ще бъде подсилена и визуално – организаторите са подбрали солидно количество тематични видеоклипове, които ще бъдат прожектирани там. Тя ще отвори врати в 21.00 ч.

21.30 - 23.30 – Семинари:
 
- HMSU - българската дръм-ен-бейс история
- Добре дошли в "Болницата" – семинар със специалното участие на Тони Коулман London Elektricity

---
00.00 - 02.00 - отворена маса с гармофони, плеъри и миксер.

---

01.00 - 04.00 - прожекция на дръм-ен-бейс и дъбстеп клипове

На разположение ще има също джаги, конзоли, балони, както и зала "Хармония", където всеки може да седне и разпусне, a за най-добрите са предвидени специални награди.

Освен фатална, 13-а годишнина нa H.M.S.U. се очертава да бъде и омазана … с торта!

През годините H.M.S.U. доказа, че знае как да борави с миксера и да пече "тави". Сега обаче е времето, когато най-важната част от феновете на организацията ще трябва да отвърне на предизвикателството и да забърка нещо специално.

Целта е да се провокират кулинарните умения на феновете на тема "13 години H.M.S.U." и/или "15 години Hospital Rec".  Всеки от участниците в надпреварата ще бъде стимулиран с безплатен вход. Такъв ще се дава само и единствено след преминаване през специално селектирано жури, което ще установи дали представената продукция отговаря на изискванията. Малко по-късно ще се връчи и специална награда за сладкиш-победител. Посетителите могат да се впуснат в същинското цапане на принципа "кой превари-той завари", достигайки до същинското цапане.

Цената за билет на входа е 25 лв. до 22. 30ч. и 30 лв. след това.

Възрастово ограничение: 18+

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички