Важни подробности за концерта на Tarja Turunen в Арена Армеец


Важни подробности за концерта на Tarja Turunen в Арена Армеец

4077

Цели два часа ще продължи шоуто на Таря Турунен (Tarja Turunen) в зала "Арена Армеец".

Както MySound.bg вече извести, финландската метъл кралица пристига за концерт със собствена банда на 26 януари.

Дни преди дългоочакваното събитие, организаторите от Loud Concerts огласиха важни детайли по неговото провеждане.   

Вратите ще бъдат отворени в 18.30 ч. Влизането ще става единствено през вход B-0 (откъм паркинга). По време на концерта публиката ще бъде разположена на терена в залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват.

Първата подгряваща банда - италианците Scala Mercalli, излизат в 20. 00 ч., след тях са сънародниците им Sylpheed, чийто сет започва в 20.45 ч. Комбинацията от траш рифове, класическа цигулка и женски вокали ще подгрее феновете за истинската звезда на вечерта: Taря Турунен. Скандинавският славей, както наричат бившата вокалистка на Найтуиш (Nightwish), обещава песни от цялото си творчество. Въпреки че е у нас покрай презентацията на актуалния си албум "What Lies Beneath".

Пушенето в залата е напълно забранено, включително и във фоайетата! Пред вратите на залата ще бъде обособено място за тютюнджиите. Всеки който пуши на територията на залата, ще бъде изведен навън без възможност да се върне повече.
 
Билети за концерта на все още могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketstream  (магазините на Office 1 Superstore, TBI Credit, M-Tel, Multirama, Technomarket, "На тъмно") и онлайн чрез www.ticketstream.bg. на цена от 40 лв., а на място в деня на събитието ще струват 50 лв.

Деца до 7-годишна възраст ще могат да влизат безплатно. Всички лица до 18 години трябва да имат закупен билет и попълнена от родител декларация за малолетни и непълнолетни лица. Няма нужда декларацията да бъде нотариално заверена.

Вследствие на скорошни промени паркингът на зала "Арена Армеец" вече се заплаща.

Желаещите да пристигнат за концерта с автомобил ще трябва да заплатят 3 лв. за престой, отбелязват от Loud Concerts.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички