Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Саундтракът към филмa на Мadonna излиза на 31 януари


Саундтракът към филмa на Мadonna излиза на 31 януари

4005

Номинираната за "Златен глобус" музика, съпътстваща предстоящия филм на Мадона (Madonna) - W.E., излиза на музикалния пазар официално на 31 януари.

Пиесите са композирани, оркестрирани и продуцирани от Abel Korzeniowski. Саундтракът към дългоочакваната кинолента включва и парчето "Masterpiece", което преди броени дни спечели престижната статуетка "Златен глобус".
 
Дискът е е записан през април 2011 в прочутото студио Abbey Road в Лондон. От оркестъра, начисляващ 60 души, (без диригента Terry Davies), са били използвани основно инструментите виола, виолина и пиано.

Тази номинация за "Златен глобус" не е първата за композитора. Живеещият понастоящем в Лос Анджелис поляк получи неотдавна номинация за саундтрака към филма "А Single Man" на Tom Ford.

"Преобладаващото чувство на пристрастяване беше това, което ме вдъхнови за W.E. – неразумният непреодолим импулс да жертваш всичко в името на любовта – любов, която съвсем спокойно може да бъде просто една измама. В музиката си исках да отразя тези мощни и конфликтни емоции чрез мрежа от мелодични теми, които неуморно се повтарят и постоянно се клатушкат между отчаяние и тъга, надежда и радост", коментира Korzeniowski.

W.E. разказва историята на разведената американка Wallis Simpson (Andrea Riseborough) и английския крал Еdward (James D`Arcy), който се отказва от трона, за да бъде с жената, която обича. Любовният сюжет е възприет като една от най-великите истории за 20-и век. Тя е разказана през очите на съвременния нюйоркчанин Wally Winthrop (Abby Cornish). Композиторът създава мост между два свята. Единият е на Европа между 30-е и 40-е години, другият - на съвременния Манхатан и жена, изгубена в мечтите си за перфектна любов.

"W.E. Music From The Motion Picture" включва оригиналната песен "Masterpiece", композирана от Мадона, Julie Frost и Джими Хари (Jimmy Harry) и изпята Кралицата на поп музиката. Парчето ще бъде включено и в предстоящия албум на Мадж. Както MySound.bg огласи своевременно, неговото име е MDNA.

Дванайстият студиен диск на вокалистката ще бъде издаден от Intersope Records идната пролет.

Официален трейлър към филма - ТУК!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички