Саундтракът към филмa на Мadonna излиза на 31 януари


Саундтракът към филмa на Мadonna излиза на 31 януари

3961

Номинираната за "Златен глобус" музика, съпътстваща предстоящия филм на Мадона (Madonna) - W.E., излиза на музикалния пазар официално на 31 януари.

Пиесите са композирани, оркестрирани и продуцирани от Abel Korzeniowski. Саундтракът към дългоочакваната кинолента включва и парчето "Masterpiece", което преди броени дни спечели престижната статуетка "Златен глобус".
 
Дискът е е записан през април 2011 в прочутото студио Abbey Road в Лондон. От оркестъра, начисляващ 60 души, (без диригента Terry Davies), са били използвани основно инструментите виола, виолина и пиано.

Тази номинация за "Златен глобус" не е първата за композитора. Живеещият понастоящем в Лос Анджелис поляк получи неотдавна номинация за саундтрака към филма "А Single Man" на Tom Ford.

"Преобладаващото чувство на пристрастяване беше това, което ме вдъхнови за W.E. – неразумният непреодолим импулс да жертваш всичко в името на любовта – любов, която съвсем спокойно може да бъде просто една измама. В музиката си исках да отразя тези мощни и конфликтни емоции чрез мрежа от мелодични теми, които неуморно се повтарят и постоянно се клатушкат между отчаяние и тъга, надежда и радост", коментира Korzeniowski.

W.E. разказва историята на разведената американка Wallis Simpson (Andrea Riseborough) и английския крал Еdward (James D`Arcy), който се отказва от трона, за да бъде с жената, която обича. Любовният сюжет е възприет като една от най-великите истории за 20-и век. Тя е разказана през очите на съвременния нюйоркчанин Wally Winthrop (Abby Cornish). Композиторът създава мост между два свята. Единият е на Европа между 30-е и 40-е години, другият - на съвременния Манхатан и жена, изгубена в мечтите си за перфектна любов.

"W.E. Music From The Motion Picture" включва оригиналната песен "Masterpiece", композирана от Мадона, Julie Frost и Джими Хари (Jimmy Harry) и изпята Кралицата на поп музиката. Парчето ще бъде включено и в предстоящия албум на Мадж. Както MySound.bg огласи своевременно, неговото име е MDNA.

Дванайстият студиен диск на вокалистката ще бъде издаден от Intersope Records идната пролет.

Официален трейлър към филма - ТУК!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички